Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

to Sim:tak mi je tam taky přihoď prosím,hned to nalepím na čtyřkolu :)

Ahoj Sime,

prosím, o přidání 4 samolepek k těm objednaným  trikům.

Díky Drahoš 

chlapi ! na kere hovno sa vam trička take alebo onake .ked to vieš ta ryba nevidi čo maš oblečene . mne nevadi či si čechur nemec alebo vietnamec . jked si človek na spravnom mieste tak neni o čom , a vaše lišenia si strčte za klobuk!!!!!!!!rybu chytite aj tak či si slovak alebo čech . alebo si myslite že ste viac ????

to hlavatka:ajaj,další co asi přešel z jiného webu :)

Posluchaj kámo,uspořádej si jedno setkání,kde Ti přijde kolem stovky lidí,někdy aj víc a každého sa ptaj-jéééé ty si který,no a ty který-já sem ten a ten.

Bohužel si nepochopil,že to není kvůli rybám :)),ale to nevadí.

Měj se krásně :)

2 hlavatka: Vidím, že si objavil niečo nové, že  teda farba a tvar trička nemá vplyv na úspešnosť rybolovu. Gratulujem, ale zároveň aj prosím, nebuď ten, kto na tento web prináša nervozitu, neznášanlivosť a urážanie. Ďakujem za pochopenie a zdravému rozumu držím palce.

To hlavatka: Máš tak nádherný nick ale moc rýchlo reaguješ. Poznáš to príslovie, 2x meraj a raz rež alebo mlčať je zlato....
Neviem odkiaľ si, ale skutočne, keď dorazíš na nejaký zraz, samého ťa napadne, že by to chcelo identifikovať ľudí s ktorími diskutuješ na tomto fóre.
Ryby fakt nevedia čítať a myslím, že ani národnosti nerozoznávajú :-)

Takže, čítať, čítať a čítať

To Hlavatka, nás tady spojuje víc než jen ryby a to bez ohledu na národnost a pokud to nechápeš a nelíbí se Ti to tak sem nechoď.

to Hlavatka: Vůbec nechápu,proč sem něco píšeš.Pokud máš něco proti,tak to nečti a nepiš sem.Vždyť tě nikdo nenutí si tričko kupovat,tak proč píšeš něco proti. Možná jsi sem zabloudil z Marsu,možná nejsi ani rybář,možná chceš dělat jen nesváry. A pokud máš pocit,že jsme víc,tak nejsme.I když možná? Jsme přece jen mistři světa.Jsme jen všichni blázni do rybaření v Norsku.

Naki

to Hlavatka-jestly chceš urážet a napadat tak jdi na www.mrk.cz tam je takových jako ty víc,tam se ti bude líbit...

to All mimo Hlavatky

Chlapi, neničte si nervy - s blobostí a komplexy se bojovat nedá. Nejlepší je podobné týpky ignorovat, oni se usmaží sami. Pafka

Ahoj, posílal jsem objednávku dle zadaných kritérií. Kdy bude cca splněna, jsou to ty 4 trička XXL?

Odjíždíme 20.6., tak abychom se do nich navlékli.

Do této chvíle je objednáno 38ks triček, nechám to otevřené do pátku 28. pak uzavřu první kolo objednávek a pošlu do výroby. Přepokládám, že do čtrnácti dnů od zadaní to budeme mít na firmě a rozesílat... Takže by se to do toho 20.6. mělo stihnout.

to Duke: Můžeš nám tu pak v pátek dát seznam došlých objednávek? Ať víme, že jsme to poslali na správnou adresu:-)

ahoj kluci :) a mi je to jedno :)))))) a basta:)

to sroubek282: nazdar! Co, že Ti je jedno?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!