Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

Myslím, že by bylo nejlepší se uklidnit a krotit emoce. Myslíte že Michal na tuto diskusi kašle? Že je mu to ukradené? Nepřemýšleli jste o tom, že by např. mohl být momentálně extrémně pracovně vytížen nebo něco podobného?

Samolepky a nášivky je potřeba brzy vyřešit, ale počkejme si na Michalův názor, který je, zdá se býti, rozhodující. Jde o to, jestli na artiklech bude reklama na tento web či nikoliv, to je gró. Počkejme si na Michalův názor a pak začněme činit. Jen ho, prosím, nenapadejte, že se o tuto diskusi nezajímá, to se mi opravdu nelíbí ...

Michal je už asi na Soroy na rybách ,protože  sraz v Brně se plánoval před odjezdem do Norska.

První aktuální příspěvek od něj bude asi treska kolem 20kg ze Soroy.

Zdarec všichni! Na diskuzi nekašlu a do odjezdu 10.3. určitě nálepky do výroby nezadám. Ukázalo se, že je mezi náma spousta kreativních lidí, kteří překypují inspirací. Verze s vlajkami se mě nezdá příliž šťastná, potom logo rybolovnorsko splývá a stává se nevýrazným. Chtěl bych se vrátit zpět k tresce a jednoduchému nápisu. Treska jako symbol mořského rybolovu v Norsku se mě zdá jako dost jasná. Kdo bude chtít naše logo, dostane ho zdarma. Kdo bude chtít vlastní, ať si jej nechá vyrobit individuálně. Po návratu z Norska 24.3. předložím návrhy a potom rozjedu výrobu.

Díky Michale, konečně rozumný návrh, zcela určitě se totiž většina neshodne na jednom grafickém návrhu.

Michale díky moc za konečné řešení a koukejte posílat hezké fotky at se máme čim kochat a na samolepky se moc těšíme tak ještě jednou mnoho trofejek a po návratu dejte vědět jak bude vypadat konečná verze

Michale díky, jen tajně doufám, že si je před odjezdem 29.4.2010 už budeme moci spolu s navijáky vyzvednout :-)) Ať se na Soroyi daří, Pafka

AHOJ, prosím vás o radu máte někdo zkušenosti letecky do Norska tedy přímo na Soroya nabo Altu,Tromso.Jde mi o to že kamarad nemůže autem a jestli to nepujde letecky tak se vzdává. Děkuji MIKY

To Miky - jseš sice trochu off topic nicméně- Altu a Tromso lítá s přestupem v Oslo Norwegian air shuttle - norská nízkonákladovka. On line booking na www.norwegian.no , vše funguje ok.<

děkuji ti za info -jinak pravda mimo téma -ahoj.

Nezapomínejme,že stávající logo"Rybolov Norsko"je Michalovo značka,která je již v povědomí u nás i v zahraničí a určitě ji nebude chtít měnit. Myslím,že stávající sobíci jasně ukazují naší orientaci k severu a případné Simovo logo i příslušnost k tomuto webu. I když jsou některé Vaše návrhy zdařilé, bude asi lepší je vybrat a nechat zhotovit v užších skupinách,třeba klubech.Že jsme Češi nebo Slováci se pozná Z SPZ.

Já si myslím, že Jonas má naprostou pravdu. Michalova značka "Rybolov Norsko" je hodně známá. Jestli se hlásíme k "norským závislákům" a komunikujeme přes tento web, tak je výsadní právo Michala, ať si zvolí logo, kterým se zviditelníme. Naše parta (a několik kamarádů) má vlastní výšivky na čepici, triku i bundě. Na autě vozíme Michalovo logo, které tady prezentoval "tuky" na str.2.

Naše logo: 

To Norek:

Poslal jsem vám soukromou zprávu.

to SIM

Ahoj Michale,

bude možné počítat koncem dubna s tvýma samolepama, případně nášivkama? Pafka

Jenom se malinko připomínám a sonduji jaká je situace jestli se tedy bude něco dít????????

Dík moc za info Skrblík

NEBUDEME :-(((

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!