Hasvik, NO
temperature icon 8°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

Souhlasím se Stepem. Pro jednodužší výrobu by nemusly být uvedeny jména. Bylo by to obecnější, ale stačí na odlišení. Samplepku na auto. Nášivku na čepici. Na oblek to bude s nášivkou složitější. Švy ba asi mohli prpouštět vodu.

Na obleky asi nie. Na lodi sa všetci poznáme... :-)

Opravdu se dostáváme v této diskuzi někam kam jsme se asi nechtěli dostat návrhů je dost i podařených ale sotva se objeví nějaký nový tak ty předešlé návrhy jsou zavrhnuty a mi se nikam nedostanem.Chce to ať SIM.+celá porota řekne jestli mají nějakou představu a nebo to nechají na nás a založí se nové vlákno diskuze a zde se bude hlasovat  ( zde je to již značně nepřehledné) Myslím že když to bude přímo logo RybolovNorsko (nebo bude obsahovat )  tak je to pro SIM.a spol. dobrá reklama a docela zadarmo.Toto je osobní názor a jak je pravidlem tak se na něm neztotožníme

Tak se procházím starší diskusí a ejhle logo a celkem čitelné.

to Step: myslím, že i toto logo serveru rybolovnorsko.cz by si spousta lidí pořídila. Já teda určitě! Pokud se nějaké jiné vybere, tak bych byl pro, aby toto bylo jako druhé k dispozici. A to i jako nášivka. Záleží to ale na Simovi a Pavlisovi.

Když je tam  česko norská vlajka tak se píše norsko s kratkym.

Slavo,

skutočne podstatná pripomienka. Keď je tam nórska vlajka, tak sa píše Norge....

Pardon, podstata je niekde inde. Apropo, kedy budeme hlasovať ? Terminy sa bližia.

Zdravím všechny a připojuji se do diskuze. Pokud nějaké samolepy nebo nášivky budou, určitě o ně bude zájem. Asi by bylo nejlepší, kdyby si to pod sebe mohl vzít Michal, protože to má stejně vztah k Rybolovu Norsko (nikde jinde by se asi distribuovat neměly). Finačně by to určitě nebylo náročnější než např. DVD a tak by se samolepy i nášivky mohly jednak prodávat, dále by pak mohly být i jako Michalův prezent při větších nákupech.  Současně bychom mu i dělali reklamu (doufám, že v naprosté většině případů pozitivní), což by pro něho nebylo také na škodu.

Já bych se přikláněl k variantě současného Michalova loga - jednak je pěkné a je i všeobecně známé. Dále pak už je samozřejmě i ve formě SW pro výrobu dosavadních výšivek. Udělat i stejné samolepy pak není pro žádnou, i středně velkou, firmu problém (a to v jakékoliv velikosti).

Jinak se mi jako alternativa líbí i návrhy "lado.sk", jen bych možná zcela vyřadil text (je tam treska, takže určitě by nás nepodezírali, že jezdíme lovit losy či soby, vlajky pak samy o sobě vypovídají o tom, o jaké země se jedná).

A jedna prosba na závěr - jelikož odjíždíme na BAKKAN již za necelé 2 měsíce, chtělo by to pohnout ... :-)) Pafka

čtu tady diskusi a rád bych také měl na autě nějakou pěknou samolepku, popřípadě výšivku na bundě, ale něco střídmého. Ryby, vlajky a nick v pořádku, ale proč to doplňovat nějakým nápisem "Rybolov Norsko" a už vůbec ne nějakou konkrétní reklamou na webové stránky či obchod. Pak už to plní funkci reklamy.

to Mates: To je to,co se tu už delší dobu probírá.Dát tam reklamu RYBOLOV NORSKO za jisté účasti Michala nebo ne. Zatím zde ale nebyl jediný příspěvěk od Michala,což mi tu trošku chybí.

MICHALE JAKÝ JE TVŮJ NÁZOR A POSTOJ K CELÉ VĚCI ?????

Myslím,že toto je zásadní otázka,která zde ještě nebyla zotpovězena. Každopádně doufám,že nějaká samolepka na auto se udělá a budeme ji mít,než vyrazíme na sever.

Hezký večer všem přeje NAKI

My tu preberáme reklamu konkrétných stránok (okrem iného) a majiteľ stránok mlčí.  Mám obavu, že ľudia už netrpezlivo čakajú na plody tejto diskusie a ak sa k týmto rýchlo nedostaneme, hrozí situácia, že  väčšina si urobí "svoju výzdobu" auta. Aj individuálne samolepky (pokiaľ je logo logické) poslúžia svojmu účelu a v  "našom" NO sa budeme poznať k akému  koníčku a postihnutiu sa hlásime. Podľa mňa ale  samolepky v prvom rade slúžia nášmu egu a exhibicionizmu na naších krásnych expedíciách, lebo ja na mojích návštevách severu stretnem cudzích kolegov-norkov naozaj len ojedinele. Asi tam toľko Slovákov a Čechov nechodí, ako napr. do Chorvátska. SIM - konaj, lebo morálka mužstva (ženstva) začína upadať!!!

Chlapi, co hulíte u tohohle poradního ohně. Musí to být extra zboží. beru dva metráky za jakoukoliv cenu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!