Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Já jsem si loni koncem roku pořídil na doporučení bráchy OAKLEY, který sou sice dražší, ale za to mám brýle, jaký sem v životě neměl na hlavě. Skla nijak neskreslují, jsou hodně odolný proti odření. V moři se s nimi normálně koupu, pak je jen opláchnu pod sladkou vodou a vše je ok, žádný “mapy” na sklech. Vzkoušel sem už hodně brýlí do sraček za 100Kč, přes Relaxy okolo 500Kč, až po Eyelevel, Rapala okolo 1000-1500Kč. Ale žádný se těmhle prostě nevyrovnají. A to ani nemluvím o tom jak skvěle sedí na na hlavě, nikde netlačí.

Moje Fuel Cell

http://www.oakley.com/products/6690/24958

A Pitbull co má bratr

http://www.oakley.com/products/6725/25078

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Já mám smůlu v tom, že na navigaci potřebuju brejle na čtení, když se jima dívám na dálku, motá se mi palice. Když nasadím polarizační, nevidím na navigaci. Pořát přehazovat brejle, tak tam mám jen ty na čtení a mhouřím oči. Jediná rada – vyměnit kapitána.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

A co si pořídit nějakou krásnou mladou navigátorku? Pak bys ani brýle nepotřeboval :-D:-D:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Pafko. To by ty brýle vyšly pořádně draho. Určitě by chtěla ty brýle a k tomu poslední moderní model oblečení (plovoucí oblek). Zase na druhou stranu proč by to někdo nezkusil. Můžeš být první.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

To by bylo moje poslední Norsko 🙂 Buď bych to nepřežil už tam a nebo potom doma 🙂 🙂 Mám v posádce žvanily :-D:-D:-D

P.S.: A jeden z nich je můj syn (to už by si se mnou potom mohl vláčet víc než s treskami :-):-D:-D

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Pane pafka jistě máte na mysli tuto navigaci kterou již léta každému doporučuji. Je pravda že to není nejlevnější model ale ovládá vás to i bez brýlí. Nemohl jsem to sem dát přímo tak koukněte na odkaz, po otevření klikněte na foto navigace.

http://files.uloziste.com/b5ae6f15b1efc5f2/.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

:-D:-D:-D

jo jo, to je ona. Jen si nejsem jistý, jestli to už není loňský model

🙂 🙂 🙂

Kejra
    Účastník
    (62 odpovědí)

to je přesně ta,kterou hledám…kdo nemá na Garminu ať vezme sebou maminu….jenže to se pak člověk na šírém moři může ocitnout v pěkné p..i(čti prekérii);-)

ZAPA
    Účastník
    (258 odpovědí)

Loňský model to je ale ty letošní mají stejné ovládací prvky. Jen možná lépe voní. Mě spíš vadí že to nějak plaší ryby. V tomto modu jak je na obrázku vám ručím že prd chytíte.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Duky dík vypadají suprově 😎

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

No třeba je ten letošní model trochu víc tmavší a má zdokonalený softvér.hárdvér je v pořádku už z loňska.

monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

S takovou navigací se opravdu chytí prd. Ačkoli…….ryba jako ryba…:-D

sven
    Člen
    (16 odpovědí)

To Zapa:

Zajímavý odkaz. Je fakt,že tato navigace nás ovládá.

😛

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To jste mne dostali……

Teď jsem byl na bazaru a koukal tam na Garmin 3790ku, tak si s chutí překopíruju adresu od Zapy a tam tohle. Bejci.

monty1
    Člen
    (278 odpovědí)

To step:

Taky mě to zaskočilo……..ale příjemně…….

😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...