Ahoj všem chci se zeptat jaké polarizační,ale i normální brýle používáte na ryby v Norsku ? Díky a hoďte i nějakou fotku 8-)
Ahoj všem chci se zeptat jaké polarizační,ale i normální brýle používáte na ryby v Norsku ? Díky a hoďte i nějakou fotku 8-)
Mám sluneční polarizáky od Polaroidu a jsou super :-) Ale na konkrétní značce brýlí tak moc nezáleží, důležitá jsou skla :-)
Dioptrické brýle mám bohužel normální multifokály, které toho mají po návratu z Norska "plný brejle" :-) :-)
Odpovědět
Tyhle fakt super každá je rekord a nikdo Vám je nebude brát :-D
Odpovědět
To jsi zdědil po Holzmanovi, ne? Ale jsou super :-) Jen bych se bál podívat proti slunci, abych neměl na zátylku 2 propálený díry :-)
Odpovědět
Zapa Něčim takovým jsme ve školce pálili mravence :-D:-D:-D
Odpovědět
Teď jsem si uvědomil - doufám ZAPO, že to byla recese :-D:-D:-D
Odpovědět
Jak jinak ryby nejsou jen o tom kdo chytí větší. Musel jsem to trochu odlehčit.
Odpovědět
Používal jsem je na lyže pod hemu. Vyčlenil jsem je na Norsko. Jelikož jsem za volantem, tak mi neslzí oči, Jsou polarizační a dobře odvětrané. Mám je třetí sezónu . Asi su opatrnej, ale ještě se nerozbyly. Jelikož mám pořád čepicu, tak super na gumu přes čepicu. Mám i dalších 7 ks polarizačních jak do auta, tak na ryby, ale do Norska mi vyhovujou tyto.
Odpovědět
Tohto roku som si dal urobiť polarizačné tmavé slnečné okuliare s dioptriami. Rám ani nebol veľmi drahý a ešte a v akcii ale tie sklá stáli viac ako 100 € jedno. Som zvedavý, ako to bude fungovať. Doteraz som nosil slnenčné polarizačné bez dioptrií.
Odpovědět
S kamošema máme klasiku polarizační brýle Solano a jsme v pohodě. Já jsem teda "slepejš", takže ještě abych nemusel mít brýle dioptrické, tak mám kontaktní fazole.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...