Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Britská Kolumbie

Ahoj všichni,

máme to za 18 dní do odjezdu do Britské Kolumbie. Michal nás svým DVD naladil a proto jsme se rozhodli Norsko na jeden rok vyměnit za tuto destinaci. Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti co sebou rozhodně nezapomenout vzít, na co si dát pozor a podobně. Máme domluvené 8 dní na lososy a dva dny na jesetery. Průvodce Tony Čáp. Díky za informace.

Odpovědět

Ahoj všichni,

to tam opravdu nikdo nebyl ???

Mám to za 9 dní .

Díky

Ahoj všichni,

hlásím návrat z BC a musím říct, že se jedná o opravdu krásnou rybařinu. Na můj pokus o získání informací z tohoto fóra nikdo nereagoval a proto nabízím pokud chcete vyrazit tímto směrem , klidně mi napište - rád odpovím co vím . Jinak přikládám na ochutnávku dvě fotky . Lososů bylo dost a podařilo se nám chytnou čtyři z pěti druhů. Jak je vidět z obrázku tak i na jeseterech se celkem dařilo.

Tak jsem rád, ?e se Vám dařilo! Gratuluji k pěkným úlovkům. Na jakých řekách jste chytali? Na co brali Kingové a jaký byl největ?í?

Ahoj Michale,

chytali jsme na Sqamishi,Chillivack a na nějakých jejích přítocích. Kingové brali nejvíce na červenou bavlnku na háčku a sem tam na jikry . Největ?í byl asi 110cm , ale neměřili jsme je tak?e nevím přesně. Jeden den se mi jich povedlo vytáhnout ?est a samozdřejmě dvakrát tolik ztratit . Fakt pěkná rybačka.

No máme ale po ,tak?e se tě?íme na květen na SOROYA

[citace]Hena napsal:

Ahoj Michale,

chytali jsme na Sqamishi,Chillivack a na nějakých jejích přítocích. Kingové brali nejvíce na červenou bavlnku na háčku a sem tam na jikry . Největ?í byl asi 110cm , ale neměřili jsme je tak?e nevím přesně. Jeden den se mi jich povedlo vytáhnout ?est a samozdřejmě dvakrát tolik ztratit . Fakt pěkná rybačka.

No máme ale po ,tak?e se tě?íme na květen na SOROYA [/citace]

Ahoj!

Lanařím kluky. Já chci moc jet. Na kolik vás to asi celý vyšlo na hlavu?

Dík za info.

[citace]Hena napsal:

Ahoj Michale,

No máme ale po ,tak?e se tě?íme na květen na SOROYA [/citace]

Jo, prosím tě. Na jaký jste chytali náčiní a nástrahy.

Vydra : poslal jsem ti zpravu, snad to bude stacit, kdyby neco, tak pis:-) jeste posilam jeden dnesni ulovek,tesim se na zitra.......

Ty seš teď v BC? Co lososy berou?

kosatka : jo, jsem v BC, prave probiha velky tah lososu sockeye na Fraseru,bero velmi dobre, jsi schopen chytit i 10ks za hodinu, ja se momentalne specializuju na jestetery....vcera 3 kusy nad 230cm, posilam nejvetsiho 251....

To Hena:

poslal jsem vám soukromou zprávu.

[citace]Vlastik82 napsal: To Hena:

poslal jsem vám soukromou zprávu.[/citace]

omlouvám se už jsem tady dlouho nebyl takže jsem nemohl dopovědět.

My jsme letěli přes Frankfurt do Vancouveru a bylo to asi za 11 tis.

Cenu je potřeba si domluvit s Tondou Čápem - záleží kdy a na jak dlouho. Nás celý výlet stál asi kolem 50 tis.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.