Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Boty do Norska
- Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kim a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#58499 4.4.2013 v 23:02
Mám 4 roky boty od DEMARu .TROP. ( Mimo jiné vyrábí i vysoké Hunter )
Stály mne 850,- . První rok kompletně zrezivěly přasky. Druhý rok
jsem si řekl, že je vyhodím a pořídím jiné.
nyní jsem s nimi byl již po čtvrté v Norsku ( 2012 Soroy Červenec )
V zimě v nich při -15 chodím na dírky . Mají vyjímatelnou vložku, krerou vytáhneš, vysušíš a hotovo. Ve vnitř mají žebrovanou podrážku , do které odtíká pot při teplotách nad 10 st. To znamená, že nestojíš ve vodě. Navíc do nich za 150,- prodávají nové vložky.
Až mi doslouží, tak si je koupím znovu. Nemají chybu.
Rocky mám a vozím do Norska jako náhradní, ale ještš sem je tam nepoužil.
#58500 4.4.2013 v 23:09Hoop napsal: Tak tak, je to o štěstí, nikdy nezapomenu na kožené turistické kotníkáče, moje první – nové…Finsko…. v pustině, 20km od civilizace…klasický žralok…..žralok došel…reklamace Hudy přesně za 30 dnů….a šlapaly dál…ale ty nervy, co se mohlo stát
…v ponožkách dojít !!!???
Žralok , to já znám. Jednou v Magdeburku se mi trochu rozpadly podrážky u Baťovek. (Možná Doršák má foto ) . Šel jsem do obchodu, že si koupím nové. A eskalátor mě jednu botu namotal . Do obchodu sem došel bosky. Ti koukali. Čech v Německu v sobotu v 9.00 s jednou botou.
#58501 4.4.2013 v 23:50Ahoj všichni,taky hledám pro letošní Norsko vhodné boty do lodi, nemáte
někdo zkušenost s botami PROLOGIC MAX-4 Polar Zone?
#58507 5.4.2013 v 4:05jsou dobrý mám je třetí rok a spokojenost 😀
#58511 5.4.2013 v 6:04Naki napsal:
Pokud by se ti podařilo sehnat někde za rozumnou cenu boty LaCrosse,tak neváhej,neuděláš chybu. Mám viz obrázek níže, ale už se nedělají a dají se sehnat jen v určitých velikostech. Lepší boty jsem na nohou neměl, v jakém koliv počasí.
Již asi 7let mám LaCrosse, jen trochu jinou variantu/guma-kúže/ a naprostá spokojenost a zatím drží. i když je používám i u nás pokud je sníh a zima. Jen při příjezdu z Norska musíš pořádně očistit spony na tkaničky, protože po letech zreznou, pokud v tkaničkách zůstane sůl. Před odejzem napustit kůži krémem a myslím. že ještě pár sezon vydrží.
#58512 5.4.2013 v 6:09Pro úsporu kg při cestě letadlem jsem si koupil lehké termoholinky(něco jako má Sim v prodeji),ale nižší,takže váží dohromady 0,7kg.Teploty byly do -10°C,bez problémů.
#58518 5.4.2013 v 7:56Já jsem na letošek, protože jedu už příští pátek a myslím že tam bude ještě pěkná zima pořídil tyto “kopačky”
http://www.rybarska-specialka.cz/rybarske-potreby/boty-zimni-spro-47-15250
#58525 5.4.2013 v 8:36MEFISTO napsal: Ahoj všichni,taky hledám pro letošní Norsko vhodné boty do lodi, nemáte
3 roky odslouzeno. Pár vad jsem objevil, ale nic zásadního.
1. Tkaničky se říznou o první a druhý háček (odshora) takže se musí vyměnit
2. Kovové součástky díky soli reziví
3. Doporučuji před koupí osobně vyzkoušet, velikost nesedí dle udávané
#58526 5.4.2013 v 8:47MifakM napsal:
MEFISTO napsal: Ahoj všichni,taky hledám pro letošní Norsko vhodné boty do lodi, nemáte
3 roky odslouzeno. Pár vad jsem objevil, ale nic zásadního.
1. Tkaničky se říznou o první a druhý háček (odshora) takže se musí vyměnit
2. Kovové součástky díky soli reziví
3. Doporučuji před koupí osobně vyzkoušet, velikost nesedí dle udávané
Jak se prosím tě liší ta velikost? Jsou při udávané velikosti spíše větší nebo menší?
Dík.
#58527 5.4.2013 v 8:50No bohužel ta druhá varianta… jsou menší. ALe nevím jak je to aktuálně. Jak jsem psal už se mnou byly 3x v Norsku
#58528 5.4.2013 v 8:51Jinak doporučuji koupit přípravky na ošetření a po každém použití v NO ošetřit kůži i látku. Tedy po vyschnutí po každém denním lovu.
Používám přípravky co má Michal myslím na e-shopu
#58537 5.4.2013 v 9:42To MEFISTO: Používám hodně HUNTERY, jak do lesa tak do Norska. Vzhledem k vložkám, které jsou dost objemné, musíš brát větší velikost, jinak se do bot nedostaneš. Já mám normálně devítky (43), ale abych se do HUNTERU vešel, musím brát velikost 45 – 46. Takže ty hodně polstrované boty je opravdu nutné vyzkoušet.
#58541 5.4.2013 v 12:54007krivanek napsal:
Hoop napsal: Tak tak, je to o štěstí, nikdy nezapomenu na kožené turistické kotníkáče, moje první – nové…Finsko…. v pustině, 20km od civilizace…klasický žralok…..žralok došel…reklamace Hudy přesně za 30 dnů….a šlapaly dál…ale ty nervy, co se mohlo stát
…v ponožkách dojít !!!???
Žralok , to já znám. Jednou v Magdeburku se mi trochu rozpadly podrážky u Baťovek. (Možná Doršák má foto ) . Šel jsem do obchodu, že si koupím nové. A eskalátor mě jednu botu namotal . Do obchodu sem došel bosky. Ti koukali. Čech v Německu v sobotu v 9.00 s jednou botou.
Stalo se ti to u těchto?
#58543 5.4.2013 v 13:59Cez zimu by si mohli niektorí vyrobiť aj izolačné vložky do topánok
do Nórska.
#58554 5.4.2013 v 17:56JAKABO napsal:
Cez zimu by si mohli niektorí vyrobiť aj izolačné vložky do topánok
do Nórska.
…ale len tí, ktorí si to môžu dovoliť, lebo toľko alkoholu niečo stojí :-D:-D:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Boty do Norska