Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Boty do Norska
- Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kim a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#8157 26.1.2010 v 15:06
Na nižší ceny bych vůbec nespoléhal, většina byla naopak HODNĚ nadsazená, aby vystavovatelé zaplatili náklady. Osobní zkušenost z loňska. Přivezl jsem si jeden pilker výměnou za 4 hodiny za volantem.
#8158 26.1.2010 v 15:41Když už jste nakousli téma “Březnový veletrh”, rád bych se zeptal, jaký na něj máte názor? Dlouho jsem odolával, ale tento rok bych tam velice rád zavítal a nakoupil pár věcí jak na novou pstruhařskou sezónu, tak i něco do Norska. Máte někdo zkušenosti s tímto veletrhem? (divil bych se, kdyby ne). A jsou ceny opravdu nadsazené? Co jsem já zase slyšel, tak se tam dají koupit kvalitní věci za zajímavé ceny, tak nevím …
Děkuji 🙂
#8168 26.1.2010 v 21:08To: Norwaylover Brněnského veletrhu jsem se účastnil poslední tři roky jako prodejce. Většina zboží se tam nabízí za běžné doporučené ceny, protože vystavovatel musí vydělat na dost drahou výstavní plochu. Průměrný stánek tam přijde na cca 100.000,-Kč + bydlení a plat prodavačů. Ve slevě se tam dají koupit hlavně loňské modely, jejihž výroba byla ukončena a kterých je potřeba se zbavit. Na novinky 2010 se slevy poskytují pokud koupíš nad 10.000,- a víc /jak u koho/. Na internetu koupíš všechno určitě levněji.
#8169 26.1.2010 v 21:15Mám vyzkoušené boty Seafox, které jsou určeny pouze na sezení v lodi. Mají mega izolaci proti chladu. Vnitřní vložka má vlastnosti jako thermo ponožka a knoty spolehlivě odsají vzniklé vlhko od chodidla. Izolaci šlapky tvoří tři vrstvy /neopren, polyester/. Boty je nutné každý den rozložit a nechat “vydechnout”. Sušení na radiátoru není nutné, stačí veranda.
http://www.topfishing.eu/holinky-hot-foot-seafox/holinky-hot-foot-seafox.html
#49011 14.12.2012 v 16:47Já osobně používám Merrellky. Jejich treková obuv se mi osvědčila i mimo rybaření, tak jsem na ně vsadil a spokojenost. Myslím, že úplně stačí.
#49018 15.12.2012 v 12:03Já mám botičky Eider,dal jsem za ně 8 000 Kč.Mám je 12 roků,8 x byly v Norsku a jsou to pořád super boty.V zimě do sněhu,na podzim do bláta,myslím že mě přežijou,je mi 60 let.Určitě se nevyplatí šetřit Kvlada
#49032 15.12.2012 v 20:30také používám Merrelky, teplá a nepromokavá obuv,za slušnou cenu …
#49033 15.12.2012 v 20:59Kvalitní obuv na těchthttps://www.askari-fishing.com/pages/productPage.jsf?productid=fishing/clothing-shoes/attractive-sets/shoe-sets/set-alaska-canada-boots-and-boot-bag-and-fleece-insoleso stránkách.Také používám Merrellky.
#58463 4.4.2013 v 13:42Zdravím všechny
Po včerejším a dnešním marném pátrání po internetu sem jdu s prosbou hledám boty na letošní výpravu do Norska jelikož jedem až v červnu tak se mi nechce celý den si pařit nohu v holinách.Mám boty boty MERRELL CHAMELEON ale po zkušenostech jsou pro mě do lodi nevyhovující.Sháním něco jako viz odkaz ale pouze po kotníky a nezateplené
Díky
http://rybar.braunstar.cz/cms/modules/fotogalerie/fotogalerie.php?id_product=585&id=3843
http://rybar.braunstar.cz/cms/modules/fotogalerie/fotogalerie.php?id_product=585&id=3843
to je souboj sem vložit fotku či obrázek 🙁
#58471 4.4.2013 v 15:34hlasunek-najít univerzální boty prakticky nelze. Vždy budeš muset něco oželet, nebo částečně riskovat. Já to řeším v létě jednoduše. Při hezkém počasí obyčejné kecky, při mokru gumáky. Kožená obuv leží někde mezi tím, takže se trochu potíš a při mokru je vnich také potopa.
#58489 4.4.2013 v 20:11Ja pouzivam bud zateplene holiny koupene u Sima a nebo goratexove pohory ( je vhodne je dobre naimpregnovat, aby je slana voda moc neposkodila). Oboji je v naproste pihode a i v lete se da v obou variantach v pohode vydrzet :-D:-D:-D
#58490 4.4.2013 v 20:32Pokud by se ti podařilo sehnat někde za rozumnou cenu boty LaCrosse,tak neváhej,neuděláš chybu. Mám viz obrázek níže, ale už se nedělají a dají se sehnat jen v určitých velikostech. Lepší boty jsem na nohou neměl, v jakém koliv počasí.
#58493 4.4.2013 v 21:37Mifak M a ostatní, kdo nechce investovat “velké” peníze a přitom mít perfektní pohodlí. Několik let používám, jak ve stř. Norsku, tak i vloni na Loppě, běžné, snad v každé sportovní prodejně dostupné, neoprénové boty pro vodáky. Dají se pořídit bohatě do 1000,-Kč. Nejsou sice tak elegantní jak Nakiho, ale velice funkční, jak v chladu, mokru, teplu(dají se rozepnout). Údržba? O! Ostříkat vně, Vzít do tepla a ráno znova. Soroya ovšem negarantuji, i když?
P.S. Občas se vyskytnou i v marketech levněji.
#58494 4.4.2013 v 21:45To Naki,tyto botky jsem si pořídil taky ale…..pokud je budeš nosit jen v norsku tak OK,vydrží ti hodně sezon,já je začal nosit na ryby u nás a objevily se vady,přední guma se začla odlupovat což by ani tak nevadilo ale už nejsou vodotěsné,ve spoji podrážky a textilie se začla dělat díra… možná sem měl vadný kus ale já to beru tak že nic nevydrží věčne….ale tři roky se mi zdá málo na to že stály 3 tisíce….na letošní sezonu jsem si pořídil podobné botky ROCKY,tak uvidím jak dlouho vydrží:-D
#58495 4.4.2013 v 21:53Tak tak, je to o štěstí, nikdy nezapomenu na kožené turistické kotníkáče, moje první – nové…Finsko…. v pustině, 20km od civilizace…klasický žralok…..žralok došel…reklamace Hudy přesně za 30 dnů….a šlapaly dál…ale ty nervy, co se mohlo stát
8-O…v ponožkách dojít !!!???
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Boty do Norska