Ahojte, máte niekto v ponuke - alebo kontakt - na rybačku pre 6 rybárov - Bolga a okolie?
Termín - máj/jún.
Dik.
Ahojte, máte niekto v ponuke - alebo kontakt - na rybačku pre 6 rybárov - Bolga a okolie?
Termín - máj/jún.
Dik.
Je zaujímavé,že vždy založíš nové vlákno.Potom je tu toho veľa a na každom vlákne dve otázky a jedna odpoveď. Je tu Bolga 2017, 2018, 2019. Všetky nemecké cestovky ponúkajú túto destináciu. Napr. DINTUR.de
Odpovědět
Všetko je obsadené - preto som sa pýtal či má niekto priamy kontakt - alebo či má niekto voľné. A dik za upozornenie - dám si na to pozor.
Odpovědět
Len som pozrel rezervácie na Dintur.de a Bolga má začiatkom mája voľno pre 8 ľudí, vedľajší kemp Polarsirkelen Kvitbrygga Rorbuer má voľno pre 6 aj v máji aj v júni.
Počítaj s tým,že z roku 2020 je toho veľa preložené na 2021 a do toho nové,tak to bude na husto.
My máme Hasfjord3 od 10-20.5.2021 a vtedy sú tam na H3 aj nejaká Česká partia/8-22.5.2021/.Tak budeme na husto.
Odpovědět
Nie,nepoznám. Ale chcel si okolie Bolgy a voľný termín,tak som Ti napísal príklad,kam môžeš a majú voľno a miesta lovu skoro Bolga.
Ja som bol nižšie Lokta,Fagervika a potom vyžšie- Vesterály. Ale tam Ti neodporúčam chodiť,lebo raz tam budeš a potom tam budeš chodiť stále. Tak na Vesterály nikdy nechoď.
Odpovědět
Pošli mi v SZ e - mail adresu. V kempu Polarsirkelen jsem byl, tak Ti předám nějaké info.
Odpovědět
Pošli mi v SZ e – mail adresu. V kempu Polarsirkelen jsem byl, tak Ti předám nějaké info.
Dik, píšem.
Odpovědět