Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bolga 2018

Přátelé, kamarádi. Rok se s rokem sešel, a tak jsme v pátek konečně vyrazili na vytouženou dovolenou. Sestava jako obvykle, Leoš, Láďa, Roman, Honza, Broněk a moje maličkost. Jen nám tady chybí Marián. Cesta proběhla bez problémů. Vyráželi jsme v pátek ve dvě hodiny z Vysokého Mýta, přes Putgarden- Rodby, Malmo, Oslo, Trondhaim, Ornes- Bolga. V Rodby kontrola dokladů celníky, stejně jako v Malmo. Norsko, přechod Svinesund bez kontroly. Poprvé jsme použili k proclení nadlimitu alkoholu aplikaci Norwegian Customs. Jednoduchá apka, která Vám ušetří spoustu nervů. Kdyby něco podobného fungovalo i na ryby, nemělo by to žádnou chybu. Na Bolgu jsme dorazili včera o půl dvanácté. Po ubytování a převzetí lodí jsme se vydali na moře, chytit si večeři. ulovili jsme pár tresek a kelerů do 70cm. Němci ale měli včera úspěšný den, několik halibutů, nej 150cm, 50kg. Tak snad se nám taky zadaří. Odpoledne pojedeme zkusit naše místo na kelery a třeba se nějaký ten halík taky zplete.

Odpovědět

A ty lovná místa? Je to daleko lodí? Myslím časově…

Na nejvzdálenější místa je to cca 15 km, což představuje přibližně dvacet až třicet minut plavby.

Moc dekuji za info. Jinak mate krasne ulovky a už byl i nějaký Halibut.

Honza chytil zatím jednoho prcka.

Dobře Zbyňo dobře, jen tak dál. Vidím, že Láďa dal laťku hned ze začátku hodně vysoko. Asi budeš bez Mariana jen poloviční , ha ha ha .

Někdo musí dělat taxikáře :-)

Moc díky za odpovědi. Nebudu to už dál pitvat tady na diskuzi a budu se těšit na tvé reporty a fotečky. Ať se daří a ještě jednou díky moc. Odkud jsi z Čech?

Moc díky za odpovědi. Nebudu to už dál pitvat tady na diskuzi a budu se těšit na tvé reporty a fotečky. Ať se daří a ještě jednou díky moc. Odkud jsi z Čech?

Ahoj já bydlím kousek od Blanska a zbytek bandy je z Vysokého Mýta.

Dneska jsme vyrazili ve tři ráno. Na vodě nás přivítalo slunce a mírný vánek, co víc si přát. Snad ještě ryby. Nemuseli jsme dlouho čekat a přišly první záběry. Keleři byli na značkách a my taky. Úžasná chytačka, já jsem chytil kelera 105,110,111 a 116 a halibuta  80, Broněk 101,110, Leoš  116 a tresku 108, Honza 108 a tresku 105, Láďa tresku 105. Mezi tím se chytili nějací keleři a tresky kolem 70-90.

Ještě druhá loď.

Krasne ulovky a konečně i Halibut co vic si v Norsku přát. A co chtějí nejvíc

Včera jsme měli party s paní správcovou a ještě teď se z toho zpamatovávám. Počasí nám na následující dva dny nepřeje a tak se asi budeme trápit na baráku. Vítr až 21 m/s není ani na vycházky po ostrově :-(

Letošní rok nám počasí moc nepřeje. Dnes ráno byla vzácná chvíle pro vyjížďku, ale ryby nebyly moc aktivní. Pár tresek 80-90 cm, menší keleři a jedna treska 110 cm

Ještě včerejší vycházka

Pár momentek.

Alespoň jsi měl čas oslavit svátek, nebo snad nebyl večírek?

Zbyňo, kde jsou nějaké nové informace a fotky ryb. To ti došly data????? Nějaké ti pošlu. Počasí nic moc, co jsem se díval, tak snad dnes na noc a zítra tak max do oběda, potom už zase hnus. Držte se a ještě něco zachytejte.

Dnes jsme se byli rozloučit s vodou a přidávám pár fotek z předešlých dnů. Poslední dva dny nejsou ryby moc aktivní, takže se jedná spíš o osamocené záběry.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!