Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 61 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Cesar a poslední změna proběhla před 7 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 62)
  • Autor
    Zbyněk Ševčík
    Účastník
    (251 odpovědí)

Výřad v přístavu.

Pekna prace kluci.Preju dobry vitr a jeste nejakeho mamuta.

Díky moc za přání Dědo. Přípojujeme pozdrav na Bakkan a všem úspěšný lov a nějakého trofejního krokodýla. PS pozdravuj Bena.

Zbyněk Ševčík
    Účastník
    (251 odpovědí)

Dnes počasí rybám moc nepřálo, bylo úplné bezvětří a tak jsme se věnovali hlavně průzkumu nových míst.

Nazdar draku,ten držák je bombastickej ,ale nějak málo fotíte :-)

Ahoj, jde na mě únava z náročných večerů a chybí mě druhej reportér, který fotí jako Japonský turista. Doufám že se příští rok zase připojíš, ať můžeš pomáhat ze zpravodajstvím :-)

No to dá rozum,mám okousaný nehty až k loktům,v pátek jsem si jel koupit boty,ale já to na poprvé nedávám,bot je hodně a stejně málo,tak jsem přijel s novým canonem za 17 :-)boty mužou počkat :-)no Saudek je hadr :-)čágo a mějte se famfárově :-)

Ten držák je fakt boží. Jen redukce na trubkové zábradlí co mě dělal Milan zklamala. A to bylo řečí že je zvědavej jestli se nerozpadne. Nerozpadl se, zato Milanova redukce jo.

To si tak člověk vláčí a v držáku má elektriku s velkou gumou. Na vláčák příjde záběr od kelera přes metr a vzápětí  i na elektriku. V tom se ozve křupnutí a celý držák i s elektrikou letí do vody. V poslední chvíli jsem ji chytil za přívodní kabel (letos jsem ho přikoupil novej, bo starej byl už po smrti). Výsledek ryba z váčáku fuč, elektrika jen vykoupaná v moři, kabel v čudu, ale druhýho kelera jsem dostal 108cm. Držák od soudruhů z Japonska i přes pochybnosti Milana OK. Neskutečný zážitek 🙂

Jinak držák super. neničí prut a co je nejkrásnější, při záběru ho vytáhneš jednou rukou.

Tak příští rok NÁSTUP NA ZNAČKY!!!

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Dej sem fotku toho držáku.Láďa

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Asi je to tady ten držák. Milan se holt musí polepšit. 😀

Zbyněk Ševčík
    Účastník
    (251 odpovědí)

Tak dnes byla poslední vyjížďka na vodu. Marián se rozloučil krásnou metrovou treskou.

Zbyněk Ševčík
    Účastník
    (251 odpovědí)
    Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Ta loď s těma držáky na pruty vypadá hodně efektně. V jakém období jste tamy byli?

PM
    Účastník
    (9 odpovědí)

Krasne video, Bolgu mam v planu uz dlouho, diky za sdileni, PM.

Zbyněk Ševčík
    Účastník
    (251 odpovědí)

Naše výprava proběhla 19-29.6.

Letos jedeme zase v 11-21.6.

Jen pozor při výběru termínu, ne všechny dny tam jezdí trajekt. Mi jsme měli štěstí a vyšlo nám to, ale jen o fous 🙂

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Krásný video, nevíš, kde bych našel jízní řád na Bolgu?

ldave
    Účastník
    (6 odpovědí)

Tady je odkaz. Zatím není platný pro tento rok. Ale podle informací co mám neměl by se příliš lišit.

http://www.torghatten-nord.no/english/default.aspx

Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Naše výprava proběhla 19-29.6. Letos jedeme zase v 11-21.6. Jen pozor při výběru termínu, ne všechny dny tam jezdí trajekt. Mi jsme měli štěstí a vyšlo nám to, ale jen o fous :-)

U koho si to zabukoval? Dá se přímo u majitele, nebo má tady nějakého zástupce?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

To Cesar

muzete si objednat i u me. 🙂

Zbyněk Ševčík
    Účastník
    (251 odpovědí)

Mi jsme jeli přes DinTur. Vybereš si na stránkách termín barák a lodě. Po objednání ti přijde na mail faktura. Platí se záloha 20% do deseti dnů od objednání a třicet dnů před nástupem se doplatí zbytek. Na místě ještě pojištění lodě 90 EUR/loď. V přístavu je benzinka na kartu, takže co projedeš si sám dotankuješ. Bydleli jsme cca 300m od přístavu ve starším baráku Fiskerbrygga. Vzali jme ho spíš z nouze, ale nakonec se nám líbil víc než ty nové v přístavu. Do obchodu přes silnici v pantoflích. Je prostornější a obývá se přízemí. V patře je paní co se stará o úklid všech domů a trpěla naši mírně hlučnější výpravu statečně a bez připomínek a za to jí patří dík 🙂 . Nové baráky v přístavu jsou krásné ale trošku stísněnější. Byli jsme se tam podívat u kolegů ze Slovenska, kteří tam přijeli pár dnů po nás. Klasická chyba je že se dole spí a v patře je kuchyň s obývákem a terasou. Spáči dole jsou rušeni společenským životem v patře. Celkově ale musím říct že to bylo super!!!!!!

+ krásná filetárna

+ lodě v perfektním stavu

+ na čištění lodí wapka

+ můžete si vypůjčit erární plovoucí oblek

+ hezké ubytování

+ nádherná příroda

– striktně jeden mrazák na jeden barák (nás jede letos devět a do jednoho mrazáku to prostě nejde)

– chybí sušárna na oblečení ( sušit obleky na baráku je trošku nešťastné)

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Zbyňo, dobrá práce, moc hezké video, už se tam moc těším. Já jsem video ze Senji dodělal včera.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 62)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...