Ahoj Norci. Letos jsme po deseti letech na Bakkanu vyzazili na Bolgu.
Právě vyjíždíme a v neděli by jsme měly být na místě.
Ahoj Norci. Letos jsme po deseti letech na Bakkanu vyzazili na Bolgu.
Právě vyjíždíme a v neděli by jsme měly být na místě.
Dnes počasí rybám moc nepřálo, bylo úplné bezvětří a tak jsme se věnovali hlavně průzkumu nových míst.
Odpovědět
Dnes počasí rybám moc nepřálo, bylo úplné bezvětří a tak jsme se věnovali hlavně průzkumu nových míst.
Nazdar draku,ten držák je bombastickej ,ale nějak málo fotíte :-)
Odpovědět
Nazdar draku,ten držák je bombastickej ,ale nějak málo fotíte
![]()
Ahoj, jde na mě únava z náročných večerů a chybí mě druhej reportér, který fotí jako Japonský turista. Doufám že se příští rok zase připojíš, ať můžeš pomáhat ze zpravodajstvím :-)
Odpovědět
Hlásím příjezd z nočního rybolovu. Tentokrát se nám trošku zadařilo. Kluci našli černý torpéda těch správných velikostí, mezi které se občas připletla obecňačka (nej romanova 115cm 14kg) a na závěr chytil Honza Halibuta 115cm 18kg.
Odpovědět
Výřad v přístavu.
Pekna prace kluci.Preju dobry vitr a jeste nejakeho mamuta.
Odpovědět
Nazdar draku,ten držák je bombastickej ,ale nějak málo fotíte
Ahoj, jde na mě únava z náročných večerů a chybí mě druhej reportér, který fotí jako Japonský turista. Doufám že se příští rok zase připojíš, ať můžeš pomáhat ze zpravodajstvím
![]()
No to dá rozum,mám okousaný nehty až k loktům,v pátek jsem si jel koupit boty,ale já to na poprvé nedávám,bot je hodně a stejně málo,tak jsem přijel s novým canonem za 17 :-)boty mužou počkat :-)no Saudek je hadr :-)čágo a mějte se famfárově :-)
Odpovědět
Dnešní den jsme zahájili odpoledne výšlapem na Bolgu.
Krásná vycházka s úžasnými výhledy do okolí.
Odpovědět