Dobrý den,
mám zájem o lov v oblasti Bogen -Vikna u Rorviku. Má někdo osobní zkušenosti s ubytováním v této oblasti.
Dobrý den,
mám zájem o lov v oblasti Bogen -Vikna u Rorviku. Má někdo osobní zkušenosti s ubytováním v této oblasti.
Já jsem byl dvakrát v Lovoen Gard a super. Když budeš chtít více info, dej vědět.
Odpovědět
Zdarec, já byl letos na Lovoen Gardu a taky můžu jen doporučit. Majiteli se tam o to stará particka čechů a vždy vyjdou ve všem vstříc. Mám na ně i kontakt jestli chceš pošlu.
Odpovědět
Tak to tam museli přijít až letos, ikdyž je pravda, že tam nějaké české děvče uklízelo.
Odpovědět
No už jsou tam delší dobu ale asi až teď se o to starají vše jsme vyřizovali s nimi peníze , lodě i ubytování
Odpovědět
Ne ne jsou v tom prvním apartmanu na pravo když vjizdis do areálu
Odpovědět
Cau, letos docela luxus - prekvapilo velke mnozstvi chycenych pollacku a kohleri na vetsich hloubkach na mori. V prulivu to letos nebyla zadna hitparada. Byli jsme tam na prelomu srpna a zari.
Odpovědět
Zdravím,
byl jsem dvakrát s třemi kamarády v Bogenu ve fjordu Nordsalten, ubytování v apartmánu v domě majitele je jedno z nejlepších, co jsem v Norsku potkal. Lodě s padesátkami motory, občas trochu zazlobila navi, jinak bez problému. Jezdíme konec května, dost polaků, nejlepší lov vždy při nočním přílivu.
Odpovědět