Hasvik, NO
temperature icon 9°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bighook v Norsku aneb rybolov na háček ve velikosti 18/0

Petrův zdar přátelé, v této epizodě o rybolovu v Norsku se budeme věnovat selektivnímu rybaření na háček ve velikosti 18/0, který se standardně používá k lovu žraloků nebo tuňáků v teplých mořích. Ukázalo se však, že i v Norsku tento typ háčku může mít úspěch a to především při lovu halibutů, mníků či trofejních tresek obecných.

Odpovědět

Moc pěkný Zdenále. Taky tento hook používám, hlavně na mníky.

Ahoj chlapi kde se dají koupit tak velký

Ahoj. V jednom Nórskom obchode som na ne narazil,Neviem,aká bola cena,ale mňa zaujali tie väčšie.Na jednej fotke na regále sú zavesené vedľa tých veľkých,aj tie menšie/asi posledné foto./.Pridám foto produktov v obchode.Sú tam aj diskutované gafy.

Nádhera.

Jestli chceš vidět profesionálně vyrobenou  konkurenci (parodii) na rybolov v Norsku, pusť si snímek ČT 2  odvysílaný 1.2. od 21.45 h.

Ahoj chlapi kde se dají koupit tak velký

https://www.topfishing.eu/hacek-ultrapoint-mustad-12-0.html

Všem díky za ohlasy hoši. Já ten hák kupoval na Aliexpressu, u nás v ČR jsem ho v této velikosti nezahlédl. V Norsku už ovšem ano, stejně jako píše Jakabo. Ptal jsem se majitele obchodu a ten mi řekl, že na to nikdo nechytá, nýbrž že háky v této velikosti používají jako gafy. No a nápad na nové video byl na světě. :)

Je to super nápad jak zkusit něco nového a zajímavého už nad tím přemýšlím a letos do toho na Hasviku jdu.  Díky za super  videa Zdenale.

Taky doufám ,že je konečně letos vyzkouším.

Hezke video ale jen pro ty co na toto maji more casu my co jezdime do stredniho norska a chcem par ryb pro sebe a zname (bohuzel to je dan) na vanoce na toto nemame moc casu CK nam hlasi 9 dni rybolovu jen z toho zustane max.6.5 dne a to se musi podarit pocasi-autobus nepocka-ovsem pro ty co tam travi mesice urcite super zabava-to nechci nikoho nasrat jen konstatuji jak to vidim ja.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.