Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Big Game Chorvatsko

Před 14 dny jsme celkem neplánovaně zkusili Big Game v Chorvatsku a můžu říct, že nás to hodně překvapilo...Dle mého názoru je tam velkej rybářskej potenciál. Otázkou je, co všechno si českej člověk nechá libit,...

Takže víkendová akce, průprava na Azory 2015 :-D co Sime?

...polovina října, v Chorvatsku je 25°C, prázdné pláže, pohoda...

Odpovědět

autor fotografie: Martin Urban

[citace]hikor napsal:

mthead napsal:

To Hikor: Parádní materiál. Mohl bys prosím tě rozvést tu myšlenku "...Otázkou je, co všechno si českej člověk nechá libit,..." .

Nemyslim si, ze je vhodny tuto myslenku nejak dal rozvadet a babrat se v ni... Kazdopadne mysleni a pristup k businessu jisteho Chorvatského provozovatele je takový, ze vlastne ani nema o nove zakazniky prahnouci po Big Game zajem. Pritom podminky pro fishing jsou naprosto excelentní, ty ryby tam sou, lidi by to bavilo... Stacilo by nedelat z lidi hlupaky a trochu se zamyslet... Nevidim problem v tom, to delat dobre a dobre to nastavit ke spokojenosti vsech, ale to by cestovka a provozovatel museli mit zajem Verejne k tomu asi neni vic co dodat,...[/citace]

Dík za info. Nějak tak jsem si to myslel.

Na kolik taková sranda na cca 10dnů přijde? Jak znám Chorvaty tak si to nechají pěkně zaplatit.

Taky jsem se chtěl zeptat, já na to jednou někde koukal a docela mě ta částka nemile překvapila, ale proč ne!?

Děkuji hikorovi,

mám poslední dvě otázky:

Z jakého přístavu v Chorvatsku jste vyráželi ?

Chytali jste na živou nebo mrtvou rybu ( trolling )?

Děkuji

[citace]pecana1 napsal:

Děkuji hikorovi,

mám poslední dvě otázky:

Z jakého přístavu v Chorvatsku jste vyráželi ?

Chytali jste na živou nebo mrtvou rybu ( trolling )?

Děkuji[/citace]

Krásná ryba, to uz je boj. Gratuluju :-)

Chytali jsme na zivou i mrtvou rybku a jen tak volne jsme se nechali splavavat po vlnach. Co jsem ja byl na lodi, tak vsechny zabery prisli na prut, kde byla rybka nastrazena v hloubce cca. 10-20 m. Chytali jsme ve Vodici a cena za 1 lod / 4 os. vc.kapitana, zapujceni Big Game vybaveni a veskeryho obcerstveni na lodi se pohybude od cca. 600 do 900 Euro za den.

8-)Děkuji8-)

Lov tuňáků je nádhera.

ti tuňáci, paráda...8-)

Ahojte ,

zkoušel někdo někdy úspěšně troling s umělými nástrahami v chorvatsku ? Jedeme začátkem května na katamarán a že by jsme tam něco při jízdě ponořili?

Pokud ano , co doporučíte za nástrahy ?

Pokud nás podrží počasí, tak za prakticky týden vyrazime smer Chorvatsko. Sezona lovu Amberjacků prave zacina :-D

Kazdej den koukame na pocasi a doufame, ze to vyjde... Pokud jo, tak budeme lovit takovyhle kousky 8-)

[yt=e5RVNTFb3aA=yt]e5RVNTFb3aA[/yt]

Naší volbou pro speed jigging budou tihle krasavci!

Penn Spinfisher 6500

a Penn Conflict 6000

Pokud nás podrží počasí, tak prakticky za týden vyrazime smer Chorvatsko. Sezona lovu Amberjacků prave zacina.......

Na co taková výbava, když stačí jen rukavice a kousek silónu? :-) Přeju good luck pánové a budeme se těšit na reporty ;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!