Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Big Game Chorvatsko

• Toto téma obsahuje celkem 213 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 214)
  • Autor
    Hucho
    Účastník
    (58 odpovědí)

Krásné video z chorvatské rivieri, letos mi to nevyšlo, tak snad za rok.

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Krásný úlovek mořáka

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)
    Petrův zdar přátelé a kamarádi, právě se nacházíme v Chorvatsku a natáčíme další díl našeho pořadu Za rybami světových moří.Každý má dozajista spojeno Chorvatsko s teplým počasím, sluníčkem a vyhřátým mořem. V lednu tu je ovšem na moři drsná zima. Teploty okolo dvou až pěti stupňů, vítr, rozbouřené moře a s ním spojené i pořádné vlny z vás na lodi pomalu, ale jistě vysávají energii.Když se vám ovšem po několika hodinách ohne tvrdý big gameový prut, tak vám najednou začne kolovat adrenalin v žilách, zimu hodíte za hlavu a začnete se soustředit na zdolávání a ten silný přítomný okamžik. Dnešek se skutečně povedl i přes veliký vítr, vlny a déšť. Zítra jdeme na ně zas, tak vás budeme informovat. Ať vám to jezdí přátelé, ahoj.
    Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

To je prasátko. O existenci této ryby jsem v Chorvatsku vůbec nevěděl. Gratuluji a doufám, že podáte větší info. |Hned bych tam vyrazil!

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

to Cesar: Díky. Dnes se dalřilo ještě více. Další Amberjack se podíval na palubu a k tomu ještě další ryby!

Frenky
    Účastník
    (95 odpovědí)

Ešte by mohli ctené celebrity pridať pointu takéhoto reportu v tomto veselom období.

Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

No já si myslím,  že je to celkem cool ukázat, kam se dá vyrazit na ryby, když je celá Evropa uzavřená. Mě to osobně velmi láká tam vyrazit.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

už jsem říkal kámošovi, že tam taky vyrazíme, jsem nadrženej jak prvnička před deflorací

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

jak je to s ponecháním ryby v Chorvatsku, na webu píší, že mohu max 5 kg/ den

Jsou tam vybaveni např. nějakými mrazáky, rád bych přivezl i nějakou rybku domů rodině

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na tomto místě, jsou všechny ryby kapitána, který platí kvótu a povolenky na lov ryb. Po dohodě si můžše od něj rybu koupit a přivést domů. Celodenní vyjížďka tam stojí 600,-euro pro 3-4 osoby. Asi tam také vyrazím. Už jsem s kapitánem v kontaktu.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Míšo, pošli mi kontakt, taky bych vyrazil

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

to Radek: Zavoláme si během dne a domluvíme se.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Ahoj všichni,

po dohodě s Michalem jedeme prozkoumat chorvatské vody. Michal jedem 9.2., další volný termín, který zabírám já s kámošem je cca 15.2.

Hledám 2 rybáře, kteří by jeli s námi.Odjezd z Prahy, auto mám( Ford Transit – bus). Ubytování zajištěno, cca 30EUR / osoba/den, možnost zajištění večeře. Celodenní trip na vodě za celou partu 600 EUR. Počítá se min se 4 vyjížďkami. Velice vhodná lokalita, specializovaná na rybolov, v tomto období zejména : amberjack, tunák apod.

Kdo má zájem, kontaktujte mě, poskytnu ve spolupráci s Michalem další info.

radek

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Ták, už jsme doma! Vše proběhlo tak, jak jsme se domluvili. Říkal jsem že, pokud v lednu amberjacka nechytíme, tak budeme muset v únoru ještě přijet. Odpověděli mi: ‘Jezdit v únoru nebude třeba, chytíte ho na 90%’. A jak řekl, tak se stalo. Chytili jsme jich hned několik. Lepší start do nového dílu ZRSM3🇭🇷 jsme si nemohli přát. Prožili jsme úžasný lednový týden na Jadranu a rozjeli skvělej třetí díl.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Další úlovky Amberjacků z této oblasti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 214)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Big Game Chorvatsko

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...