Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bezpečnostní pravidla při rybolovu na moři

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel MifakM a poslední změna proběhla před 13 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)
  • Autor
    vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Jak už jsem psala,náš delegát Honza nor (i přsto,že máme TV na každém pokoji a sledujeme předpověď na další den) nás obchází každý večer a sděluje nám jak bude,pokud hlásí už sedmičku tak se s námi nepárá a

řekne”nechci vás vidět zítra na vodě!”

Jinak musíme mít všichni plné nádrže plus rezervu,mapu kterou máme označenou od 1-12 místa,to pro případ,kdyby se nám třeba poškodil motor, aby pro nás zajel.Jinak pan Vlkous má pravdu bez mobilu jako bez prutu!

Nebudu se stydět za to,že mám na lodi kbelík na čůrání:-P

pokud nemusíte nezastavujte na ostrůvku můžete tam poškodit nejen motor,

ale i utopit loďku ,tak jak jsem to zažila já.:-(

Dan666
    Účastník
    (128 odpovědí)

Cca před třemi lety jsme vyrazili jen ve třech a po příjezdu nám domácí sdělil, že loď pro nás je v opravě a ať počkáme, že si od známého půjčí jinou. Vyjeli jsme tedy s půjčenou lodí, která nás nechala trčet nějakých 7km od základny. Samozřejmě natěšení z rybolovu jsme si zapoměli vzít na domácího telefon. Volal jsem tedy do Čech kolegovi, který mi číslo našel na netu a domácímu jsme se nakonec dovolali.

Co jsme ale hlavně ocenili, byla kotva, na které jsme stáli do příjezdu domácího, neboť celá ta akce trvala cca dvě hodiny a vítr by nás zavál kdoví kam a GPS, podle které jsme zadali naší polohu, aby nás našli.

Takže min.bez nabitého mobilu a čísla domácího, nebo jiné party nevyjíždět.

Polcar Bohuslav
    Člen
    (40 odpovědí)

Při naší první vyjíždce na moře jsme při návratu “zakufrovali” asi 20km

díky navigačním schopnostem našeho nejstaršího člena posádky,i když jsem

si byl jist,že se vracíme špatným směrem.Neměli jsme náhradní kanystr a

do přístavu jsme dopluli pozdě večer a s téměř prázdným kanystrem.

Dva dny na to nás přepadla mlha,to jsme se orientovali podle slunce,dokud bylo vidět a přistáli jsme dle rady domácího na prvním

ostrově,kde jsme čekali dokud nepadne mlha asi 3hod.Nikdy jsem neměl takovou radost se slunce prosvítajícího mezi mraky a jasné oblohy,obzvlášt potom,co jsme spatřili maják,označující přístav.

Od té doby nevyjíždíme bez GPS,nabitých mobilů a náhradního kanystru .

Polcar Bohuslav
    Člen
    (40 odpovědí)

Tak nevím,co ten můj PC blbne,napřed nic, a potom dva příspěvky,promiň

admine.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Boban

jo, s tou mlhou to znam… jen jsme nemeli to stesti, ze do doby nez nas “spolkla”, jsme oproti Vam nenalezli misto ke kotveni… :-S

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 16. až 20. (celkem z 20)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bezpečnostní pravidla při rybolovu na moři

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...