Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel honza8 a poslední změna proběhla před 12 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)
  • Autor
    MP
    Účastník
    (143 odpovědí)

Trajekt Trelleborg-Sassnitz nás jednou málem nevzal (přejel jsem “omylem” do řady, která právě najížděla na trajekt 😀 ), ale nejméně 4 dlouhé řady aut, včetně té naší původní, zůstaly ve Švédsku :-S. . Bylo to asi před 5-ti lety, v pátek večer na konci dubna, další úterý bylo 1. května a trajekt byl plný Poláků, kteří jeli na prodloužený, sváteční víkend do Polska. Nebylo si kam sednout, skoro ani kam šlápnout a tak jsme celou cestu seděli na schodech. Proto cestu tam trajekt objednávám dopředu (ušetřím pár euro), a zpět jedeme most Malmo-Kodaň a krátkým, ale častým trajektem Rodby-Putgarden.

leguan
    Člen
    (24 odpovědí)

Také souhlasím co píše Harty a každému mohou padnout oči a bohužel i mě se to stalo přes den a bylo nás tam šest. Probrala mě ta hrbolatá postraní čára ..naštěstí.. Nic se tedy nestalo ale byl to docela šok.Je lepší se určite střídat za průser to nestojí.

vaga
    Účastník
    (67 odpovědí)

vapno1 napsal: scoox, vše najdeš zde: http://www.periscope.cz/doprava/trajekty/

momentalne vychadza cena pre auto do 6 m a 3 osoby 90 eur jednosmerne.. rozdiel medzi scandlines.se a scandlines.de nevidim.. my ideme hore Rostock-Trelleborg, cestu spat sme nechali otvorenu, zariadime sa operativne podla casu a podmienok na cestach, mosty premavaju pravidelne:-)

Skval
    Člen
    (7 odpovědí)

Loni jsme jeli trajekt Frederikshafen – Oslo (i zpět). Bylo to moc fajn, příště bych jel zase takhle. Pohodlná cesta přes Německo a Dánsko – vše po dálnici, cesta pěkně odsýpala i přes pěknou mlhu v Dánsku. Trajekt pohodlný, s kajutou jen o něco málo dražší než ten Rostock – Trelleborg bez ní, excelentní bufet, sprcha v kajutě. Člověk se nikam nehoní, ušetří zdlouhavou cestu autem přes Švédsko a 11 hodin na trajektu je pro mě suchozemce zážitkem. Člověk se má čas najíst, osprchovat, chvíli strávit čuměním z paluby na moře a pak se jít natáhnout.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj,jaké máte kdo zkušenosti s vyloděním v Oslo ?? Myslím jaká je šance na důkladné kontroly od celníků a podobně…..

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Jel jsem tam do Norska 6x,z toho jsem při vylodění zažil jednu totální kontrolu včetně zabavení dvou kartonu piva(pokuta 1500NOK),jednu malou desetiminutovou,jednou vzali auto před námi.Zpátky žádnou.Je to o náhodě.Osobně se mi tam už nechce jezdit,nejen že je to dražší,ale toho času stráveného na trajektu.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

jo tak díky,v podstatě jsi mi potvrdil,co jsem si myslel.Takže zůstanu taky u svého….pěkně trajektem do Trelleborgu atd

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

Má niekto skúsenosť s trajektom Frederikshaven-Goteborg? Mne sa to zdá časovo aj finančne výhodné.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Nás při vylodění v Oslo ještě nikdy nekontrolovali,tam tudy jezdíme už 3.roky ale letos nevím,jestli to přitvrdí,nevím nevím:-|8-O

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

to Otapa

předloni přes oslo 1x /Frederikshaven – Oslo/

loni Kiel-oslo 1x, Frederikshaven – Oslo 1x pokaždé kompletní kontrola s úplným vyložením auta, a protože zřejmně tyto kontoly přitahuji tak nevozíme nic navíc, takže v pohodě, ale je to k nasr…

jinak taky letos zvažujeme Frederikshaven.Gotteborg, takže budu vděčný za jakýkoliv poznatek

Tomáš Bortlíček
    Člen
    (2 odpovědí)

Ahoj, prosím o radu

V srpnu se chystáme do Norska přes Dánsko .

Ale nevím jak spočítat cenu za Øresundský most.

Máme půjčeného Forda Transit kombi van (6 míst) od Nakiho ,pět metrů délka, dva metry šířka .

Nevím zda budou počítat jako za osobák (36€), nebo dodávku (71€).

Storebæltský most se zdá být jasný .

Má s tím někdo zkušenost?

Dík Bortla

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Budete platit 71 euro,dle ceníku / dodávka a minibus 6-9m/

Naki

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Naki napsal:

Budete platit 71 euro,dle ceníku / dodávka a minibus 6-9m/

Naki

A zde to je v DKK

CENÍK

Měna DKK

cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

Letos konec května ,Oslo úplně bez problému,pouze dotaz a přání dobré rybařiny. A to jsme byli na trajektu pouze tři česká auta.Bokem brali dva Dány.

honza8
    Účastník
    (93 odpovědí)

Tak to mi v dubnu pravý opak, dvě auta naše a jeden američan..a byla z toho totální kontrola:-S

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 30)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...