Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Bessaker je sice malé městečko, ale trávník na místním fotbalovém hřišti by jim mohl lecktré prvoligové mužstvo závidět.
Odpovědět
A co se týká ryb, musí se hledat, stejně jako všude jinde.Pouze to hledání je zde snazší. Nutno přiznat, že takové množství okouníků a jednoskvrnek, jsme zatím nikde nezaznamenali.Jsou zde úžasná místa na štikozubce.Bohužel většina ryb je hodně pod 100 metrů a bez elektriky je to docela zápřah...
Odpovědět
Hájky nelze zváti lesem, ale co nemají do rozlohy, nahrazují neskutečným množstvím hub v letních měsících...
Odpovědět
to Doršák. Děkujeme za info. o Bessakeru. Už se těším jak na ryby tak na houby , ale pokud bude Mára chytat v bráně tak i na místní fotbalové hřiště.......:-D
Odpovědět
moc pěkné fotky a povídaní kolem.už se nemůžu dočkat příštího roku.;-)
Odpovědět
Po Dorsakovych vycerpavajicich informacich je tezke vas jeste s necim novym prekvapit.Az vcera v noci jsem se dostal domu a dnes jsem si poradne prispal.Primo s Bessakeru jsem se s mym archaickym note bookem nemohl pripojit k Michalovy reportum.
Takze jeste aspon par vzpominek na krasny tyden
Odpovědět
Uz prijezd k Bessakeru vas zaujme hustymi lesy a krasnou prirodou. Jsou tu k videni i takovato prekrasna mista
Odpovědět
Vsude,kde je pristup autem k rekam ci jezerum je podrobna informace/i v anglictine/ jake jsou podminky pro lov pstruhu a lososu
Odpovědět
petře jak tě znám tak ty si určitě najdeš něco zajímavého čím nás překvapíš a zaujmeš.jen tak dál.už se těším až mě příští rok naučíš zas něco nové.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...