Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
TO Mára a Zerpík: Kluci tahle je pro Vás, máte se na co těšit...
Odpovědět
Ideální podmínky pro lov. Pomalý drift v přílivu, 3 vítr a pod mrakem.Za celý týden jsme neměli jediný špatný den, kdy bychom nemohli najít ryby.Podle echolotu jsou hejna na šelfu celý den ikdyž zrovna neloví.
Odpovědět
to Dorsak:moc pěkný,škoda,že tam jedeme až příští rok.Tak hlavně že víte kam na ně.Kolik to bude stát nás,než to z vás dostaneme...:-P
Odpovědět
No Máro už raději ŠETŘÍM.... Klukům to tam jde krásně.Zlatý...polak od Doršáka už k Vánocům......
Odpovědět
Jak je vidět, Bessaker boduje,pekné úlovky,snori se činí a na jeho foto je pěkné pokoukání.
To:fany s tím žralokem to musel být zážitek,co vás asi tak napadlo kdyby jste ho zapřáhli.
Stále postrádám zprávy od legendy dedo145,neudělalo se mu z těch ryb nevolno, nebo jsem mu dal špatné mapy a ještě nedorazil?
Ať se i nadále daří.
Odpovědět
Večer nám lehl vítr úplně a hodně nám zpříjemnil cestu zpět.
Odpovědět
Dnes , poslední den jsme se rozdělili. Já s dedo 145 jsem vyrazili konečně společně na lov.Druhý tým se vydal na houby
Odpovědět
A samozřejmě večerní pokouřeníčko. Konečně jsem Dodyho naučil kouřit doutníky…..
Všem na RN pozdrav od Dedo145, jelikož se i tento turnus věnuje povinnostem delegáta, převzal jsem zpět funkci zprávaře. Bohužel připojení na net je natolik zoufalé, že jde o sportovní výkon.
Odpovědět
Dnes jsme si s Dedo udělali soukromý rybolov a stálo to zato
Odpovědět
Všechny chycené ryby šly zpět do vody a protože jsme byly na hloubkách 50-70 metrů, tak to všechny rozdýchaly
Odpovědět