Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

TO Mára a Zerpík: Kluci tahle je pro Vás, máte se na co těšit...

Ideální podmínky pro lov. Pomalý drift v přílivu, 3 vítr a pod mrakem.Za celý týden jsme neměli jediný špatný den, kdy bychom nemohli najít ryby.Podle echolotu jsou hejna na šelfu celý den ikdyž zrovna neloví.

Jooo... tu modrou gumu už jsem někde viděl;-)

Chytá to?

to Dorsak:moc pěkný,škoda,že tam jedeme až příští rok.Tak hlavně že víte kam na ně.Kolik to bude stát nás,než to z vás dostaneme...:-P

No Máro už raději ŠETŘÍM.... Klukům to tam jde krásně.Zlatý...polak od Doršáka už k Vánocům......

Jak je vidět, Bessaker boduje,pekné úlovky,snori se činí a na jeho foto je pěkné pokoukání.

To:fany s tím žralokem to musel být zážitek,co vás asi tak napadlo kdyby jste ho zapřáhli.

Stále postrádám zprávy od legendy dedo145,neudělalo se mu z těch ryb nevolno, nebo jsem mu dal špatné mapy a ještě nedorazil?

Ať se i nadále daří.

Večer nám lehl vítr úplně a hodně nám zpříjemnil cestu zpět.

Dnes , poslední den jsme se rozdělili. Já s dedo 145 jsem vyrazili konečně společně na lov.Druhý tým se vydal na houby

A samozřejmě večerní pokouřeníčko. Konečně jsem Dodyho naučil kouřit doutníky…..

Všem na RN pozdrav od Dedo145, jelikož se i tento turnus věnuje povinnostem delegáta, převzal jsem zpět funkci zprávaře. Bohužel připojení na net je natolik zoufalé, že jde o sportovní výkon.

Dnes jsme si s Dedo udělali soukromý rybolov a stálo to zato

Všechny chycené ryby šly zpět do vody a protože jsme byly na hloubkách 50-70 metrů, tak to všechny rozdýchaly

A tento pán Vás všechny zdraví

To Mára : neboj dostaneš je na srazu.Cenu si namyslíme...

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.