Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
slabé mrholení a déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
polojasno

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

To Hoop: Jojo na zeleninu a na červenou. Jsou v hloubce 160 m Ti větší a 130m menší kousky. Ale na hloubce 200+

to dorsak:to je nádhera.Takový výřad okouníků se jentak nevidí.Tak ať berou a pozdravuj kluky.

:-D:-D:-D No Máro za rok jsme TAM ::::::::-):-):-):-) Už brousím háčky

:-D

[citace]aubi napsal:

Pěknej macek.

Příští rok se tam také chystáme.Nebylo by nějaké info o lokalitách?Co a jak?

díky[/citace]

Snad to pojede: http://www.drik.ic.cz/Bessaker.jpg

Mapa Bessakeru se zakrouzkovanyma mistama. obrazek ma 20MB tak se to mozna bude chvili nacitat...

Jen upravím :-)

Mapa Bessaker

Díky za mapu, jdu studovat!:-|

Zdravím Doršáka i Jelimána chlapi bídný je to dost že vás vidím taky v akci. Já to tušil kosatky hadr.vás tak někam pustit vyplundrujete vše.Co dedo nějak ho nevidím na fotkách.Jinak chlapi klidné moře a pokračujte v krásném rybolovu. Zdraví vás všechny jirka 50 ahhhhhoj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aktuální zpráva z Bessakeru, předpověď se jim trochu nevydařila a místo slíbené 4 si s nimi pohrává pěkná 8. Ale jsou na moři a chytají a vcelku je to dobré.

ZERP- no tak dobře, tak já začínám šetřit na Bessaker :-P

Tak dámy a pánové,kamarádi norci.a je tady další termín odjezdu.346 dní a 19 hodin.to je šílené číslo 8-O:-S

Aktuální info z Bessakeru, včerejší den byl ve znamení okouníků, fotky už dávat nebudu, je to stále stejná velikost 48-52 cm.Některé už to docela unavilo...

Jelikož máme okouníků více než dost, rozhodli jsem se vyzkoušet souřadnice, které jsem za cenu několika drahocených tulleňů vytáhli ze západoněmeckých soudruhů a vyjeli 20 km na sever.

Cestu nám znepříjemnila bouřka, stejně jako první chytání…

Ale nejsme z cukru, a kellerům se rychlý drift zřejmě líbil na 90 m kousali neskutečně.

Kolem oběda bouřka odešla a krásně se nám vyčasilo.Plotna od německých kolegů je neskutečné místo, srovnatelné s Orklackenem na Titranu.ve sloupci okouníci , nade dnem obecňačky a na dně mníci.Samozřejmě do 50m neskutečné hejna makrel….

V podvečer při návratu jsme ještě proházeli ostrůvky z volného moře a polaků je tady více než jsme zatím zažili

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!