Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
slabé mrholení a déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
polojasno

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

8-O8-O8-O No za rok 16.8. 2014 jsme tam. Už se moc těšíme. Můžete dát více fotek i okolo vody jak to tam vypadá? Děkuji ZERP

TO fany.to musel být nádherný zážitek.video krátké ale mně se líbí.přeji ještě hodně takových setkání a záběrů.

Nějaké fotky okolí určitě najdem.

Duha "naproti"

A ubytování

Čerstvé info z Bessakeru. Dnešní počasí nám bohužel nedovolilo vyjez na mníky, 7-9 SZ vítr udávál silný drift proti hranám, tak jsme se raději pověnovali okouníkům, kterých je zde na hranách neskutečné množství...

Jinak v přístavu je docela čilo a provoz..

No a na co přišli ti Hurvínci...(viděl jsem tam nějakou "zeleninu" či co)...a v jaké hloubce:-)

Čau Michale, to je večerníček, snad ještě lepší jak originál.

[citace]fany napsal:

Vážení zdravím všechny rybáře kteří holdují rybolovu v Norsku. Nedávno jsem slíbil zveřejnit video o tom jak jsme potkali při rybolovu na Bessakeru žraloka velkého, prý se živí jen planktonem ale věřte tomu když vidíte takovou ploutev. Snad se vám to bude líbit.http://youtu.be/NZNKBuEbQGw[/citace]

gratulačka...pěkný záběr a díky za potěšení oka 8-)

to Dorsak

Gratulace k těm okouníkům, to je fakt nádhera. :-P:-P:-P:-P Trošku ti je závidím.;-);-);-);-);-)

Doršáku,vždy mi zvedneš náladu po ránu.Pěkná práce a pozdravuj Dedka..8-)8-)

Krásný výřad, gratulace a jen tak dál.:-P

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!