Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Posádka jedné lodě! Brosmaci asi cítí nadcházející podzim aj sou při chuti jako nikdy.
Odpovědět
Dneska poslední den a bohužel cely propršený! Předaly sme lodě, čistíme vercajk a uklízíme.
Na závěr se námi moře rozloučilo malým halíkem 85 a dvěma hranáči šedými!!! Když jsem se o tom bavil s nory tak je to prý normání že takhle na podzim se chytnou oba z páru! Ale pro mě je to raritka jak blázen! Vetší šedá je samice menší červený je samec.
Sme tu poslední češi tak bych s se s Vámi pro tuto sezonu rád rozloučil a všem kdo reagovali a nebo jen četli jak vlákno Bessakeru tak Titranu, moc poděkoval!
Pěkný podzim a zimu snad proloženou španělskem a v příští sezoně ahoj!
Petruv Zdar!
Odpovědět
Zdravim,
Mám 2 otázočky:
1, V Bessakeri sa filetuje pod holým nebom alebo má krytú filetáreň?
Lebo na fotkách som videl len stoly na filetovanie na móle
2, Je to s Bessakerom podobne ako s Loktou čo sa týka výskytu rýb? Podľa toho čo som na Lokte zažil a čo píšu ostatní ktorí tam chodia častejšie - Lokta je fajn na jar a na jeseň - cez leto ryby vo fjorde nie sú.
Vopred ďakujem za odpovede.
Odpovědět
Jinak jsem tam byl na podzim v září a mimo halibuta jsme tahali snad všechny druhy norských ryb. Je tam možnost krytého lovu ve fjordech, ale i blízké vyjetí na otevřené moře. V hloubkách tam bylo neskutečné množství okouníků.
Odpovědět
AHOJ SNORY (DANE)VELKÁ GRATULACE K LOVU . DOUFÁM , ŽE HALÍKY NA TITRANU LETOS DOSTANEM.ČAU VIKI.
Odpovědět
[citace]elem napsal:
Jinak jsem tam byl na podzim v září a mimo halibuta jsme tahali snad všechny druhy norských ryb. Je tam možnost krytého lovu ve fjordech, ale i blízké vyjetí na otevřené moře. V hloubkách tam bylo neskutečné množství okouníků.
[/citace]
S tímto plně souhlasím. jezdím každý rok k Dufkovi :) supr člověk a fajn moc dobrá lokalita, nemohu se nabažit. Loni jsem zkusil náhodou Bessaker a musím říct, že se mi toto místo moc ale moc zalíbilo. Toto místo mně tam opět tahá, hlavně různorodostí rybolovu. Je tam velké množství míst pro lov, i v případě špatného počasí. A přesně jak uvádíš, byl sem tam v září a chytalo se tam doopravdy všechno mimo halíků (velké makrely, krásný keleři, mníci, brosny, tresky, jednoskvrnky, štikáče a dokonce i platýsi z mola). A ty fjordy jsou nádherné, hlavně veliká výhoda na podzim, když to počasí moc nepřeje a nejde vyjet na volné moře.
Jen ta doprava mi tam nesedla, jezdím vždy vlastním autem, teď jsem poprvé využil služby cestovky a i když autobus poskytoval maximum pohodlí luxusu a občerstvení a posádka byla vinikající, už víc krát ne. Auto je prostě auto. Ale jinak Bessaker good !!!
Odpovědět
Tak už máme po novém roce, už leštíte pruty a promazáváte navijáky?
Na Bessakeru zatím celkem větrno!
Odpovědět
První turnus letos jede 19.5. a doufáme že budou při chuti velké tresky tak jako tomu bylo minulé roky na jaře!
Odpovědět
A nejvíc se těšíme na podzimní turnusy které jsou plné štikáčů a okouníku.
Štikáči byli loni při chuti až do vánoc!
Odpovědět