Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
bouřka

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

Okouníci kam se podíváme...

... letní počasí , azuro a 23°C...:)

... a neskutečný rybolov ve středním Norsku....

Krásná podívaná! :-D

Pánové, gratulace, krásní okouníci. Jen tak dál.:-P

to Dorsak:tak to máte super závěr rybyřiny.Okouníci hodně pěkní.Na srazu doufám podáš více info,ať víme kam na ně.

Pozdravuj Jelimana a dedka.:-)

Zdravim,

jak napsal bracha (Snori) internet na Bessakeru nic moc. Pekne to shrnul. Jen bych jeste malinko upresnil: cesta na okouny a mniky byla nejakych 14km z toho asi 6 v zavetri. Druha skupina chytla spousty mensich tresek na vlacku mezi nimi o nekolik hezcich polaku. Na hrane se mezi okouny chytly 4tresky pres 90 a 4 mnici mezi 10-13kg. Jedna skupina si zaplatila vylet na kutru a chytli 3 pekne tmave tresky 10 kolem metru a 10 pres 80cm. Stikozubci teprve najizdeli a prestoze jedna z lodi byla 40m od nemce, nemci behem 6 hodin chytli 5 stikozubcu a nasi jednoho maleho...

navrat z kutru:

Dve devadesatky a okouni:

Polak asi 85cm

Pridam par okounu

Vážení zdravím všechny rybáře kteří holdují rybolovu v Norsku. Nedávno jsem slíbil zveřejnit video o tom jak jsme potkali při rybolovu na Bessakeru žraloka velkého, prý se živí jen planktonem ale věřte tomu když vidíte takovou ploutev. Snad se vám to bude líbit.

" target="_blank">

[citace]snori napsal:

Zdravim,

jak napsal bracha (Snori) [/citace]

Mala omluva perou se mi doma moje a Bratrovy ucty.

Jeste posledni okouni

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.