Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Dnes si přišla naše nová kamarádky pro večeři až do kuchárny...
Odpovědět
Pěkně kluci. jen tak dál. My, ač jsme jeli hlavně na polaky, zatím bez úspěchu. Kolem tyčí a hor, kdy vždy byly, nejsou. Zatím jenom dvě miminka a jeden sedmdesátník ze sedmdesáti.:-E
Odpovědět
Kluci zlaty vy jste proste jednicky.Zerpiku doufam,ze ten mnicek je tvoje prace a jeste centacek ti chybi aby jsi dobehl Terezku
Odpovědět
Kluci, super okouníci ! Je vidět, že se daří a je pohoda...jen tak dál.
Odpovědět
Krásné počasí,nádherná pohoda,pěkné ryby, no tak co víc si přát.U nás na Moravě zavládla norská horečka,poslední balení,smažení a zítra odjezd směr Bessaker :-P:-P:-D To čekání je nekonečný......
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
Dnes jsme podnikli výjezd na šelf na okouníky.Opravdu jich tam jsou mraky.Chytali jsme ve 180 m a opravdu to brali poctivě,někdy i tři najednou.
Náš nováček Honza,který chytal bez elektriky a už ho nebavilo stále motat,to tam nechal plandat po dně a výsledek byl krásný leng 145 cm.Jeho radost byla obrovská...[/citace]
Honzo gratuluju a zdravím všechny..
Odpovědět
Mara to shrnul vse jeste pridam nejake fotky.
Dneska jich na selfu taky byla hromada bohuzel zedny velky mnik se nepovedl...
Odpovědět
Po včerejším kuchání a filetování okouníků jsme dnes vyjeli později a protože nefoukalo,jeli jsme k šelfu na vláčku.Našli jsme si místa,kde to šlo z hloubky do 8 metrů a výsledkem byli krásní polaci.V polene,kdy stála voda a polaci nechtěli brát, jsem zkusil modrého Jigina a hned jsem měl na prutě pěkného polaka 75 cm.Ostatní také dali menší nástrahy a polaci hned začali mít zájem.Opět pěkná vláčka.Kluci,co jeli na šelf,dovezli zase hafo okouníků.
Nějaké foto vloží Zerpík.
Odpovědět
Na selfu dnes krasa i kdyz norum opet nevysla predpoved a dve hodiny jsem staly na miste v absolutnim bezvetri bez jedineho zaberu. Potom zase zacalo malinko pofukovat a hned prisly zabery.
Krom okouniky se chatil pekny mnik 22kg, par mensich cca 10kg a me se podarila obecnacka 12kg.
Na fotkach pracuji... :)
Ps.: toho velkeho mnika na fotce nemam nema ho MARA?
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...