Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
ahoj mate Hrušu s sebou, neni nejak videt :-D:-D:-D:-):-):-)
Odpovědět
Máro, když požádáte Fandu, tak on Vás to naučí jak na ně!:-D
Jinak Vám držím palce ať je lepší počasí a ryby jdou. Všechny pozdravuj. My to máme za cca 75 hod. do odjezdu.:-P
Mluvil jsem s Honzou Dufkem a říkal, že najely makrely, ale i hafo ostrounů, polaci jdou dobře, jsou i "salátoví keleři, doršáci a štikáči u Inthianu. Takže to zatím vypadá slibně. Hlavně, aby nefoukalo.;-)
Hrůša není vidět, neboť je v kuchyni!:-D
Odpovědět
Brněnská skupina zdraví lovce,přeje dobré počasí a hodně krásných úlovků.:-P
Odpovědět
:-D Tak při včerejším příjemném chytání mně vytrávilo.... Lečo přímo při chytání ....:-D:-D:-D
Odpovědět
Včera nastěstí nevyšla předpověď,že má být sedmička a bylo krásně slunečno bez větru.Vlny od moře nebyly tak hrozné,tak jsme najížděli opět do příboje.Většinou jsem držel loď s nastartovaným motorem a kluci chytali.Polaků bylo hodně,ale opět žádný přes osmdesát.Berou hlavně při odlivu,když vylezou chaluhy.
Dnes má být slunečno bez větru,tak někdo vyráží na šelf zkusit okouníky.
Odpovědět
Ahoj Klucí, krásně si to užíváte :-D:-D:-D:-D a ty krásné akvarijní rybičky:-D:-D:-D:-D, ale pevně věřím že toho Halíka 200 cm +++ dostanete
Odpovědět
Jenom užívejte..8-)8-)8-)[yt=iFqPo-REjWg=yt]iFqPo-REjWg[/yt]
Odpovědět
zerpe ,maro,to uz vam dosel dech nebo neni o cem psat?honzo a co ty?
Odpovědět
dnesni vykon 66 okouniku a nejky tmavky :)
ostatnim lodim se taky darili okounici. Zerpovci stale vlaci polaky.
Odpovědět
:-D:-D:-D Včera bomba . Okolo 100 okounů. ZERP ml. 90 keler. Mára -Zerp polaky. No vše OK.:-D:-D:-D:-D Fota poz.
Vyrážíme........ na moře. :-):-):-):-)
Vítr č.1-2 !!!!!!!!!!!!!
Odpovědět