Hasvik, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

Ty klobouky Vám seknou a Zerpovi krásně ladí k mikině!

Zerpe,ty komediante.Kam ty na to chodíš.Není report aby jsi nepotěšil nás čekatele hezkou pokrývkou hlavy.Doufám že nám tam nějakou makrelu necháte.Jedeme další turnus 25/08.Přeji hezké počasí a ještě hezčí úlovky.

oznamuji vsem ,kdo si chteji dnes vypit a poprat ,tak dedo145 ma dnes narozky

[citace]RaB napsal:

Díky za aktuální reporty.

Měl bych technický dotaz. Jaký mají tamnější lodě průměr zábradlíčka? Je to nejběžnější 23, nebo odlišný? Dělám na poslední chvíli nějaké úpravy na držáku prutu, tak přemýšlím jestli tam dát na pevno danný průměr, nebo udělat universální prismo. Díky předem za případné info.

Radek[/citace]

Memem metr ale tipuju to ne 30-35mm zkusim najit metr a zmerit to...

Mys: Díky moc za snahu. Jestli to bude více než 25, tak stávající držák beztak upravit nepůjde ani pomocí prismatu. Bohužel větší průměr trubky mi nedovolí rozteč šroubů, kterými se držák k trubce stahuje. Hold bych jel bez držáků z čehož bych zrovna nadšen nebyl...

Co dělá ta skupina okolo Zerpa a Máry, že neposílá další aktualní foto:-D

zerp si prelakovava nechty na nmohou a mara mu do toho kecá

[citace]RaB napsal:

Mys: Díky moc za snahu. Jestli to bude více než 25, tak stávající držák beztak upravit nepůjde ani pomocí prismatu. Bohužel větší průměr trubky mi nedovolí rozteč šroubů, kterými se držák k trubce stahuje. Hold bych jel bez držáků z čehož bych zrovna nadšen nebyl...[/citace]

No mohlo by to bejt i tech 25 bohuzel metr stale nenalezen, jse jsem zvyklej ryby akorat vazit...

Máro a Zerpíčku :-D:-D:-D:-D zatím se rozjíždíte, ale on ten Halibut přijde cítím to v kostech:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Máro a Zerpíčku zatím se rozjíždíte, ale on ten Halibut přijde cítím to v kostech[/citace]

Dnes jsem koukal v Makru, že fakt přišel:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal:

honzak napsal:

Máro a Zerpíčku zatím se rozjíždíte, ale on ten Halibut přijde cítím to v kostech

Dnes jsem koukal v Makru, že fakt přišel[/citace]

Jiřane ty jsi ale vůlllll:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

Jiran napsal:

honzak napsal:

Máro a Zerpíčku zatím se rozjíždíte, ale on ten Halibut přijde cítím to v kostech

Dnes jsem koukal v Makru, že fakt přišel

Jiřane ty jsi ale vůlllll[/citace]

Ale fakt ho dnes měli:-D

Vcera pekne brali polaci obcas nejaky dorsa. Rano jsme zkusily hranu bylo trosku vlny tak posadky narmila okouniky ja 4 chytil a jelo se domu. K veceru jsme udely cca 30 makrel...

Včera jsme opět pochytali jen dorše a polaky,ale žádné obry.Hodně malých.Nejlepší nástrahy opět modré zoomy,které mi dochází a pak rypery od Ice.Nejvíc jich bylo ve vlnách a v příboji.Moře bylo ještě docela rozhoupané,tak kolega z naší druhé lodi musel na chatu pro prášky.

Dnes hlásí na odpoledne sedmičku,tak uvidíme....

Fandův halík z prvního dne na modrého zooma...

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.