Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

Doufam ze se nam Mara se Zerpem a ostatnimi nekde nezatoulali a v poradku dorazili na misto. Od zitrka by meli mit velmi slusne pocasi tak se tesim na fotky a komentare. Kluci drzim palce.

[citace]Hyse napsal:

Doufam ze se nam Mara se Zerpem a ostatnimi nekde nezatoulali a v poradku dorazili na misto. Od zitrka by meli mit velmi slusne pocasi tak se tesim na fotky a komentare. Kluci drzim palce. [/citace]

Co mám info, tak kolem deváté ráno byli na místě...

Prave vyrazi na vodu posledni dve lode jsou Mary ajeho chatky, zbytek uz chyta...

Ale pocasi tedy nic moc...

Jsem zvědavý, jestli se Mára dostane konečně přes metr:-D

[citace]Jiran napsal:

Jsem zvědavý, jestli se Mára dostane konečně přes metr[/citace]

Nedostane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Já mu věřím. :-D:-D:-D:-D

I já Márovi věřím. V případě nouze si rybu dobře nafotí a trumfne i Šroubka na Soroya :-D

[citace]DOSKY napsal:

Já mu věřím. [/citace]

Já mu taky věřím a proto chytne halibuta ne přes metr , ale přes dva metry:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal:

DOSKY napsal:

Já mu věřím.

Já mu taky věřím a proto chytne halibuta ne přes metr , ale přes dva metry[/citace]

jsem velkorysejší, přes 2,5 m a dva

Tak konečně jsem se připojil.Wifi nic moc.

Cesta proběhla bez problémů a páni šoféři byli,jako vždy super.

Dnes jsme vyjeli jen na seznámení se s místem.Bohužel pršelo a pak se docela rozfoukalo.Chytili jsme jen pár kelírků a menší dorše.Naše druhá loď z chaty dovezla jen kelírky na salát,makrely a lososa.Zítra se má počasí umoudřit,tak vyrážíme ráno na místa blíže k moři.

Mara:

Tady je ten losos. Tipuju tak 60cm

Nádherné ryby! Hlavně ten losos!

Na bessakeru se da chytit každoročnš jich tam pár skáče! Velka gratulece lovcům!

Mára a spol se neozývá, to asi mají moc práce ve filetárně a nemají čas na report. :-(

Nebo nasavaj :-D:-D

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Jsme ze Soroya asi 5 dní...
Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!