Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Doufam ze se nam Mara se Zerpem a ostatnimi nekde nezatoulali a v poradku dorazili na misto. Od zitrka by meli mit velmi slusne pocasi tak se tesim na fotky a komentare. Kluci drzim palce.
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Doufam ze se nam Mara se Zerpem a ostatnimi nekde nezatoulali a v poradku dorazili na misto. Od zitrka by meli mit velmi slusne pocasi tak se tesim na fotky a komentare. Kluci drzim palce. [/citace]
Co mám info, tak kolem deváté ráno byli na místě...
Odpovědět
Prave vyrazi na vodu posledni dve lode jsou Mary ajeho chatky, zbytek uz chyta...
Ale pocasi tedy nic moc...
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Jsem zvědavý, jestli se Mára dostane konečně přes metr[/citace]
Nedostane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
I já Márovi věřím. V případě nouze si rybu dobře nafotí a trumfne i Šroubka na Soroya :-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Já mu věřím. [/citace]
Já mu taky věřím a proto chytne halibuta ne přes metr , ale přes dva metry:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
DOSKY napsal:
Já mu věřím.
Já mu taky věřím a proto chytne halibuta ne přes metr , ale přes dva metry[/citace]
jsem velkorysejší, přes 2,5 m a dva
Odpovědět
Tak konečně jsem se připojil.Wifi nic moc.
Cesta proběhla bez problémů a páni šoféři byli,jako vždy super.
Dnes jsme vyjeli jen na seznámení se s místem.Bohužel pršelo a pak se docela rozfoukalo.Chytili jsme jen pár kelírků a menší dorše.Naše druhá loď z chaty dovezla jen kelírky na salát,makrely a lososa.Zítra se má počasí umoudřit,tak vyrážíme ráno na místa blíže k moři.
Odpovědět
Nádherné ryby! Hlavně ten losos!
Na bessakeru se da chytit každoročnš jich tam pár skáče! Velka gratulece lovcům!
Odpovědět
Mára a spol se neozývá, to asi mají moc práce ve filetárně a nemají čas na report. :-(
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...