Hasvik, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 24°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

Snori: nemecky provodce tvrdi (ale cert mu ver) ze tu jeste nejsou (loni taky najeli az v zari)ale jeste nebyl cas to zkusit...

Kluci moc pěkný ryby.Co ty makrely?Už se nějaké chytiliy?

Máme to za 3 dny..................

:-D Mára: bracha psal že makrely furt nic moc :-/ že se nějaké chytnou, každý den ale moc se jim nedaří natrapírovat na velká hejna...

Teď jsou na vodě jeli až na odpoledne tak zprávy budou až v noci.

BESSAKER 2013 !!!!!!

BESSAKER 2013 !!!!!!

BESSAKER :-)

TOP nástraha !!!!!

Mara: dnes jsme neasli prvni slusne hejno makrel, ale porad to nejsou ty velka helna pres celou zatoku, spis mensi hejnka arychle uhybaji.

Zerp: to bych skoro rekl ze je Titra... :) Dneska jsem tech okounu udelal 78 a kluci v lodi bez elektrik meli kazdej 3-4 ale hrozne hlobuko 150m a hloubs

Jinak team Zdena dnes mnik 123cm a halik 93cm a nam konkretne stastnemu lovci velke tresky se podarili tri mnici 14kg, 17kg a 21kg my ostatni jsme byli jen zavazi v lodi...

8-O To máš pravu foto okounů je TITRAN !! To byl jen vzorek ......na co se kluci co se mnou a Márou můžou těšit. V sobotu vyrážíme směr BESSAKER. Hurááááááááá

Zerp: muzou se tesit ze si zaposiluju neb ti okounici jsou docela hluboko ale je jich tam hodne. Vcera jsem jich na dve splavani udelal 7 ale musi byt dobrej pomalejsi tah jinak to clovek tak hluboko nedostane. Jsou tu ve fjordu tresky do 80a chlapi je chytaji n avlacku ale pry docela hluboko 20-30m a tak hluboko jsou i polaci. A pak jsou tu ti mnici vsechny 4 jsem je nasel na jednom miste tak pak na pozadani zavedu...

Kluci jsou poprve v Norsku... :)

A ten nejvetsi mi porad neprijde na 21kg ale na vahu jsem se dival trikrat. Taky se omlouvam za kvalitu ale chlypy byli po te tresce a mnikovi unaveni tak jsem vyrazeli az v jednu a podle toho taky vypadal navrat.

to Mys:mníci super.Jsem rád,že to bere,ale jak píšeš,je to spíš o hloubkách co?My raději vláčíme,tak doufám,že polaci budou i na mělčích vodách.Moc se těšíme na okouníky,snad vyjde počasí a dostanem se i na ně.

Dnes to máme za 2...:-)

Mara: chlapi co vozi ryby na vlacku rikaji ze nejvice zaberu kolem 20m co jsem na vlacku chytil ja tak vsechno pod 10m. Na tech melcinach je to spatne, je tu hrozne tepla voda. Ale urcite se vyvlacet da, tydva mensi halibuty vyvlaceli na 10metrech...

ted chlapi dovezli pul bedny makrel tak snad to bude uz jen lepsi a lepsi...

to Mys:vláčka do 20 m je super a jestli najely makrely,tak to bude ok.

Na co to jde nejvíc,na gumy nebo na pilkříky?

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.