Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
[citace]zdena napsal:
lodička se uz blíží[/citace]
to abych začal balit:-D nějak to nestíhám, jsem zvědav co zase zapomenu:-x
Odpovědět
Tak se nám to blíží. Sedmého odjezd. Tuto lokalitu jedeme poprvé, tak jsem zvědav jak dopadnem.8-)
Odpovědět
nebud zvedavy ,budes brzo stary a o to pojedes mene do norska ,spisovatel ota pavel rikaval :zivot straveny na rybach se nepocita do zivota ,takze jdi co nejcastej k vode a budes stale mlady.takze bessaker za necelych 100 hodin
Odpovědět
[citace]zdena napsal: nebud zvedavy ,budes brzo stary a o to pojedes mene do norska ,spisovatel ota pavel rikaval :zivot straveny na rybach se nepocita do zivota ,takze jdi co nejcastej k vode a budes stale mlady.takze bessaker za necelych 100 hodin[/citace]
My to máme se Zerpíkem za 12 dní,tak se těším na tvé reporty...
Odpovědět
To Máááára 45: Už se chlapci těším na vaše příspěvky a jak vás znám, nebude to jen o rybách na rybách. Ještě že letos nejedem po Vás ..:)
Odpovědět
Hlavně ať nefouká :-( Jinak to je v pohodě, lepší něž se smažit. Ve čtvrtek odjezd...:-)
Odpovědět
Počasí si nevyberem, určitě souhlas že se nebudeme smažit. Až překonáme tu naši D1 tak to bude dobré.
Odpovědět
To známe a přejeme klidnou a pohodovou cestu a mnoho krásných úlovků a zážitků.:-P
Odpovědět
Zdena tak stastnou cestu a hodne krásných ulovku.Mi jedem 25teho.Doufám ze tady budou denně nové info a foto.Tak at se dari.
Odpovědět
Háčky nabroušeny a za 6 hodinek nastupujem v Brně. Valíme na rybičky.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...