Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Dobrá práce, je vidět, že jste do Norska konečně přivezli lepší počasí a můžete to rozjet. Jo a nezlob ty kosatky, víš, co jsem říkal. Není to blbá ryba, je to jako dráždit tygra, a ještě k tomu chytrýho :-D:-D:-D
Odpovědět
Chytrej tygr věděl že máme proklatě ostré filetovací nože a sbalil rodinku a odtáhl kamsi. Jinak daří se jak nikdy, řekl bych že letošní sezona alespoň nám mimořádně přeje. :-P Dnes jsme zalovili tak že jsme skončili s filetováním po půlnoci takže přidám pár fotek a další komentář dodám zřejmě až zítra.
Odpovědět
Tak je to spravne, tak to ma byt:-D Tušil jsem, že máte tolik práce s rybama, že nestíháte reportovat. Gratulace 8-)
Odpovědět
Tak jsem tu zase se zprávama z Bessakeru. Potvrdilo se to že žádná pohádka netrvá věčně.Dnes jsme se krásně projeli po moři a to je tak asi vše protože zmiňovat se o tom že jsme přivezli čtyři ryby nemá asi cenu. Zkoušeli jsme kde co a ryby prostě nežrali. Pár menších obecňaček, kelerů a lumbů které jsme vrátili vodě ani nestojí za pozornost. Na echolotu ryby byly,brnkali o nástrahy ale téměř žádné kloudné záběry. Alespoň jsme se vrátili z moře zavčas a konečně se i vyspíme.:-(:-(:-S
Odpovědět
:-| jak to ty ženušky můžou vše zmoct.? Moje by to tohle prostě nezvládla,,!8-O má dva blázny a ještě PETRY..! OBA RYBÁŘE..!8-O:-P
Odpovědět
Vážení příznivci rybolovu na Bessakeru opět se na nás štěstí usmálo a nalovili jsme jak se patří na správné Norky. Říkli jsme si že si dnes dáme pohodu někde za větrem. Předsevzetí jsme si vzali k srdci a zůstali jsme lovit na hranici prvních mělčin a dívejte se jak to dopadlo.:-D
Odpovědět
Zdravím všechny,dnes celkem není o čem se rozepisovat.Polovina výpravy se věnovala vaření a druhá polovina se po delším váhání vydala na lov. Nebylo asi o co stát protože to fučelo poměrně silně 5m/s a i v přístavu bylo moře zvlněné. Z lovu se vrátili asi po pěti hodinách se čtyřmi rybami. Takže zde jedna náladová z přístavu a dnes klid na lůžku.8-)
Odpovědět
:-P Tak poslední den na moři proběhl v lehké pohodě. Limit do beden je naplněn takže žádné honění se za rybami. Vydali jsme se kousek na moře ale i přes hlášenou 2m/s byly vlny vysoké a krátké takže jsme lítali jak na horské dráze. Netrvalo dlouho a rozhodli jsme se vrátit do poklidnějších vod. Na jednom oblíbeném místě jsme chytili pěknou jednoskvrnku a obecňačku. Chtěli jsme se sbalit a tak jsme se vydali zpět do kempu. Ryby jsme si upekli a pěkně si pochutnali. V klidu jsme umyli loď, vyprali pruty a navijáky ve sladké vodě. Sbalili rybářský vercajk. Poklidili chatu aby jsme zítra dopoledne bez zdržování mohli vyrazit na letiště. Pokud mám shrnout letošní výpravu tak se vydařila na 100%, zachytali jsme si nadmíru, počasí nám přálo a štěstí se nám nevyhýbalo. Na závěr jedna z moře. :-P
Odpovědět
Díky za fajn reportáže, užili jste si to ,,na pohodu´´, přeju bezproblémovou cestu domů. A kdyby někdo nevěděl, tak dnes za 31 Jostolen :-P
Odpovědět
Ahoj!
Zhruba před týdnem jsme se vrátili z Bassakeru s SN Tour, bohužel jsem hnedka naskočil do pracovního procesu tak jsem se k nahrání fotek a malého reportu dostal až dnes! Pardon!
Za deset dní pobytu se chytlo celkem 7 halibutů, největší 118 cm a 15 kilogramů, pochytali se téměř všude jak na šelfu tak na mělčinách, jen to chtělo mít trošku toho štěstí od svatého Petra! Tresky byli najeté na mělčinách okolo 13-15 metrů a chytali se v houfných počtech, tresek mezi 90-100 bylo opravdu hodně z nich vyčnívají dvě okolo 15 kg! Za zmínku stojí ještě dvě tmavé tresky přes metr, polak 97 cm a pěkní okouníci ze šelfu kam nebylo úplně jednoduché ve vlnách vyjet. Jinak nám počasí přálo, jen jeden den pršelo, tak sme udělali odpočinkový den kdy jsme chytali z břehu u kempu platýze, mezi nimi se chytla jedna dorostenka kočka.
Byl to jediný květnový turnus další budou až v srpnu a září takže nás bude čekat úplně jiná voda! A že se těšíme! :-D
Odpovědět