Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bessaker

Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.

Odpovědět

Tak Ti nevím, že bych si ještě něco dal než vyjedeme...

.. a naše lodička na příští sezonu, ať to máme kam dávat :)

Pro poradek jeste pridavam odkaz na vsechny noje fotky na rajceti

Moje fotky na rajceti

Ps.: jde tam prolistovat i k lonskemu roku.

To Mys: krásné fotky

@Mys tak podle fotek tam muselo být hezky. a nádherné úlovky.

Zdravím všechny norky,kteří byli loni na Bessakeru.Jedeme tam letos poprvé a chtěli bychom se zeptat zda je tam obchůdek s rybářskými potřebami.Konkrétně pilkry.Měli jsme objednáno u pana Křivánka, ale do dneška jsme nedostali žádné zboží,tak to budeme muset řešit jinak.Všem dík za odpověd.

Bessaker TOP místo ve středním Norsku a ve spojeni SN Tuor ....:-S:-S

vražedná kombinace. Služby - lodě- ryby = SUPER zážitky.

Máme kemp zamluven celý na 2014 + 2015 !!!!!!!!!

My budeme hneď vedľa - "čo by si pilkrom dohodil" - na Roan - keďže Bessaker bol už od minuleho roka beznadejne vypredany 8-O

A aby som nezabudol - máme to za 37 8-)8-)8-)

Zdravím,

mám dotaz ohledně síly motoru. Jedeme od SN Tour a budu se pojišťovat u ALL Risku. Předpokládám že tam budou max. 40.

Díky za info.

Je to napsaný na jejich WWW stránkách:-P 40HP a 50HP

Ahoj aubi,maji tam 40HP, 50HP tak půl na půl a mají tam dokonce 2x 70HP, plus jednu dieslovou větši lodku která je sice pomalejší ale zase nic nežere ta má tuším 45HP, tu dieslovku dávají vetšinou jen na přání. GPS se sonarem v každé lodi. Lodě jsou osvětlené.

Fura informaci a fotek na http://www.andrebessaker.com/

Posílam foto 70HP.

8-O

Bessaker

[citace]aubi napsal:

Zdravím,

mám dotaz ohledně síly motoru. Jedeme od SN Tour a budu se pojišťovat u ALL Risku. Předpokládám že tam budou max. 40.

Díky za info.[/citace]

Je rozdíl mezi HP a koňmi. Je tam koeficitent. ALLRISK tyto lodě na Bessakeru a Titranu má pojišťěné. Nebo lépe řečeno můžeš si v klidu pojištění udělat.Lodě splňují rámec pojištění. Ale Doršák ti to zodpoví na jedničku.

čau ja Myslim žeHp je popletene, Hk po norsky konska sila na obrazku je 70 konovy motor , u inych motoroch použivaju aj Kw ale u lodnich a traktoroch iba Hk- konska sila(heste kraft)

Su to ale trumbera. Myslel jsem Hp a KW.

• Téma ‚Bessaker’ nepřijímá nové odpovědi.