Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Pánové byl jste někdo v Bessakru v srpnu? Jak je to tam s rybama.Daleko , nebo jak na Titranu .Dorš, keller, makrela , halibut.Dík za zprávu.
Velmi se mi libil i vyjezd z pristavu.Klidna voda,zakryta ze tri svetovych stran.
Odpovědět
Vybaveni chat je standartni,ale v tomto pripade se do kuchynky uz druhy clovek nevejde
Odpovědět
Pobyt rychle uplynul a tak jsme si pred odjezdem dali posledni kavicku /v obchode je super preso /
Odpovědět
Pri foceni Bessakerskeho monumentu nam prekazel maly cyklista,tak jej Dorsak plynulou norstinou pozadal aby odesel a ten jej napodiv poslechnul
Odpovědět
No super preso, někteří se divili, co že to vlastně pijou.....
Odpovědět
A pak dlouha cesta do Trelleborgu a povinny spanek na trajekte.Pri probuzeni se mi naskytl velice neobvykly pohled
Odpovědět
Ty kryso! Já taky neukazuji Tvůj tachometr co máš v autě....
Odpovědět
Celkovy dojem z Bessakeru zhodnotil Dorsak a ja jen dodam,ze jsem byl velice prijemne prekvapen a pokud to bude mozne,rad se do teto lokality vratim.Trochu mi chybely ryby nad metr,ale na prvni pobyt na tomto krasnem miste byly ulovky primerene a na velkou rybu si musi clovek pockat i tam,kde to duverne pozna.
Clenite pobrezi dava velkou sanci vlackarum.My jsme tento zpusob lovu zkouseli jen malo,ale 3 polaky okolo 7o cm za hodinu na prvnim miste kde jsme zastavili slibuji dobre zazitky i v teto discipline.
Pri projizdeni na hrany na mori musi byt clovek velmi opatrny,protoze pri silnejsim zapadnim vetru se museji na melcinach,ktere jsou po ceste zdvihat i do nekolikametrove vlny.Ale na GPS je vyznaceno vse.
Mel jsem trochu problem zvyknout si na Huminbirdove mapy,ktere jsou proti Garminovym o hodne chudobnejsi ale jeden den a bylo to v pohode.Jenom hrany si clovek musi hledat sonarem.
Sonary si vsak nastavte ,pokud chcete chytat na vetsich hloubkach,na pevno na rozsah napr 350m,protoze pri automatickem prepinani rozsahu se tamejsich podminkach zlomu z 50 na 100 a ze 100 na 250m pristroj nevzpamatuje ani za 5 minut a hranu,kterou hledate prejedete i o 200m.
Mist k proloveni je tam strasne moc a doufam,ze v pristi sezone se tam znovu aspon na jeden turnus dostanu.
Odpovědět
to dedo a dorsak:díky kluci za skvělé info.Jedeme tam v srpnu 2014 s větší partou,tak doufám,že si to užijeme,jako Vy.Na srazu Vás ještě se zerpíkem vyzpovídáme...:-)
Odpovědět