Dovolil jsem si založit vlákno na Bessaker 2020.
Par fotek z minulých let.
Dovolil jsem si založit vlákno na Bessaker 2020.
Par fotek z minulých let.
V letošním roce mám zatím jen fotky z chytaní "na těžko" ze břehu, ale ryby jsou víc než parádní!
Odpovědět
Zimní lov ze břehu letos jede!
Nádherný ryby, velká závist. Gratulace
Odpovědět
Honzo,velká závist? Přece se tím nebudeš trápit,že někdo nachytá ryby...
Odpovědět
Zdenku to byla samozřejmě nadsázka, jen se mi ten lov ze břehu moc líbí, myslim, že dost lidí nedokáže nachytat takový ryby ani z lodě.
Odpovědět
Zimní lov ze břehu letos jede!
Nádherný ryby, velká závist. Gratulace
Děkuji za gratulace a vyřídím je! Nachytali to kamarádi z Belgie jezdi na Bessaker na přelomu února a března každý rok a chytají jen ze břehu. Já jedu až za měsíc bohužel. A já jim nepokrytě závidim, pochopitelně v dobrém, mě se ze břehu tak krasné ryby, v takovém množství, nepovedli. :-D
Toto foto z loňského dubna.
Odpovědět
Co k tomu lovu ze břehu používáte jako nástrahy? Normálně olovo průběžně, nahodíte, povolíte brzdu a čekáte?
Odpovědět
Co k tomu lovu ze břehu používáte jako nástrahy? Normálně olovo průběžně, nahodíte, povolíte brzdu a čekáte?
To záleží podle toho kde a co chce člověk chytat.
Ale jako montáž se používá spíš koncové olovo (váha podle hloubky lovného místa, proudu a tak podobně) a nad tím dva nebo tři návazce, já používám dva jednoháky pod sebou (jako na fotce) a jako nástrahu na menší ryby (platýs, menši kočka, štítník...) krevety, kousky masa z makrely a nebo nejlépe písečné červy. Na větší ryby (treska, mník, halik...) kus makrely nebo sledě, podle velikosti háku, když chci něco většího tak klidně celého sledě.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...