Hasvik, NO
temperature icon 12°C
mlha
Trondheim, NO
temperature icon 29°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 22°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Bessaker 2019

Rok se s rokem sešel a já si dovolím založit nové vlákno na rok 2019. Kdo letos jede na Bessaker nebo do okolí?

Odpovědět

Zdarec, jsou nějaké aktuální zprávy z Bessakeru? Termín se už blíží 😉
Ahoj, pokuď vím nikdo z Čech tam teď není. Od místních mám zprávy jen skoupé. Berou klasika tresky, polaci, tmavky, mnici... občas mezitím nejaká zajimava ryba jako kočka, halík nebo ďas.

Chlapi jsou už na cestě na Bessaker, jako delegát tam bude táta a snad mi bude posílat fotky at je můžu nahrát.

Zatím to vypadá že berou velcí mníci.

Cesta probehla v klidu a pohode a po predani lodi se chlapi vyjeli pozdravit s morem. Povedl se prvni halik "metrovka".

Ahoj, to je na vyrivkách ne? Peknej kousek a hned takhle ze startu, to bude vydareny tyden. Prejeme s dedou pekne pocasi a vic takovych kousků . Veseláci

Ahoj, to je na vyrivkách ne? Peknej kousek a hned takhle ze startu, to bude vydareny tyden. Prejeme s dedou pekne pocasi a vic takovych kousků . Veseláci
Jojo hnedka prvni den halicek z virivek, jeli si chytit makrelu na mnika a bum ho :-D Dneska chlapi volali ze maji tresku 120cm a 14 kilo, tesim se na fotky!

Dobré dopoledne!

Včera se dařilo, chytlo se furu mniků, tresek a kelerů.

Největší treska mela 120 cm a 14 kg, nej mník 140 cm 13 kg. Jinak treska 112 a mník 125. Ještě nějaka fotka halíka.  Snad se ke mě dostane ještě pár fotek.

Petruv zdar!

Pár dalších fotek od chlapů! Mnici sou při chuti jako skoro vždy na přelomu srpna a září! A aj pár hurvinků se povedlo.

Dane pozdravuj tatu od Michala. Nech se mu daří a ostatnym taky.

Ahoj pěkné úterní dopoledne!

Velcí mníci jsou při chuti! Největší 162 cm a 25kg Pěknej vyžranec.

Dneska jedou chlapi zkusit  do Brandsfjordu štikače jestli už sou doma, tak se těším na zprávy.

Počasí jako z pohádky!

Dneska prši a fouka.

Někdo sedí na chatě a likviduje zásoby, někdo jde na houby a někdo jde rýt červy na platejze!

Pekny vecer.

Velci mnick sou stale pri chuti! Daji se pochytat i okounici na hloubkach tak toho chlapi vyuzli dokud nejsou hajeni! Na vlacku jdou polaci a obcas mezi nima dorska.

Tatovy se podaril krasavec jednoklepetak!

Petruv Zdar!

Dneska se mění turnusy. V posledních dnech se chytli zase mníci a okouníci.

V průběhu se i grilovalo a hrálo na kytary.

Pár fotek ryb i pouličního umění.

Mnouci mnouci mnouci....

měli by chlapi pomalu jet na něco jiného.

Dobrý večer,

cely den na vodě přinesl fůru keleru, tresek a mniků.

Nej keler 94, ten už se dá.

Petruv zdar!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.