Vcera a dneska jsme se zamerili na nocni lov polaku na podvodnich horach a sazka to byla fantasticka! Behem 2 dnu nachytano cca.90 polaku ve 3 lidech. Vsechny tri spicky najednou ve vode a jecici brzdy se parkrat povedlo - totalni privlacovy extrem!!Co se tyce nastrah,tak stale stejna pisnicka(Zoom,Dufkovky,Attoka). V dobe nejvetsi zravosti polaku jsem zkousel i nastrahy,ktere jsem do vody nikdy nehodil a kterym jsem absolutne neduveroval a vysledek? Na oranzovozelenou 15cm rybku Berkley okamzite chycen polak 85cm - vic nemam co dodat:-) Proste mohu vsem doporucit. Kdyz do Norska,tak s sebou povinne lehky privlacak a verte mi,ze zazitky budete mit na cely zivot :-)
Odpovědět
Zdravím všechny noráky jedoucí na srpnový Bessaker. Odjíždíme v 19h z Prahy od Billy 16. 8. 2016. Po příjezdu všechny doma budeme zase informovat o našich úspěších či neúspěších včetně fotek. Posíláme květnovu dominantu Bessakeru v druhém příspěvku.
Odpovědět
Zdravíme z bessakeru.
Díky řidičúm jsme se bez problému dostali včera ráno do campu.Ubytování a rozdělení lodí také proběhlo hladce.
Odpoledne jsme už byli navodě.Největší ulovek byla dorška kolem metru,mníci na hraně jen malý ale okouníci byli při chuti ve 150 až 180m.Takže rozchytání proběhlo a dnes už snad bude něco lepšího.Lodě vyjíždí.
Odpovědět