Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 40 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Renda a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 31. až 41. (celkem z 41)
  • Autor
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To Pafka : Mám rád ešte teplejšiu vodu. 😉 40m – 40°C. (trochu mimo tému)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Step napsal:

To Harty: zajímavé info, letos ty zoxidované olověné pilkry nebudu leštit, uvidíme. Co jig hlavičky? barvit, nebarvit?

Stepe,pokud pilkr nevyleštíš,tak má pořád nějakou barvu.To znamená dle stáří jak je zoxidovaný může být téměř černý-černá funguje. A hlavičky?To je na každém z nás.Já barvím i hlavičky podle gumy.Na tento rok mám objednané hlavy i pro kamarády a všichni je chtějí jako je mám já.Tedy barvené.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

A aká je potom čierna ? A pre nás červená nie je čierna! S hĺbkou sa farby bez umelého osvetlenia strácajú, ale nikdy nie do čiernej.[/citace] To mima:Nepíši tady zatím nic o tom jestli ryba vidí zelenou zeleně ,nebo modrou modře.Píši tady zatím jenom o tom proč vidí černou nebo jakoukoli barvu a v jaké hloubce.A není to tak složité a vše je vidět na foto. co přidal snori,Pafka a dub. Černá je černá v tom máme jasno.Červená v hloubce a za malé viditelnosti je černá,to je taky jasné.Modrá, zelená ,žlutá atd. nám po určité hloubce,nebo menším světle zešedne a o tom to celé je.Od dna směrem k hladině není černo ,ale šedě.To znamená že šedou na šedé nevidíme,ale černou na šedé ano.Kdo nevěří obr.co vložil snori tak si to může ověřit a nemusí se potápět do sta metrů. Stačí mít třeba barevné tabulky a využít stmívání se venku.

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Tak to vypadá, že když ,,koušou,, je to úplně jedno jaká je barva nástrahy.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

To by znamenalo, že stříbrná nebude od spodu směrem ke hladině vidět?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

lada napsal:

To by znamenalo, že stříbrná nebude od spodu směrem ke hladině vidět.

Pokud by tomu tak bylo, tak např. Sledi mohou být v naprostém klidu, protože by je vlastně nebylo vidět. :-|;-)

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

sakra dane ty jsi to tady rozrypal a ja abych prebarvil vsechny jigy a pikry::-(:-D:-D:-D:-D

jeste
    Účastník
    (2 odpovědí)

Vidím to takhle : na loďce chlapci zkoušejí jednu barvu za druhou, záběry nejsou. Od moře se blíží hejno kelerů. Zkusíme třeba černou (keleři mezitím dorazili) a hele – záběr za záběrem. Takže druhý den všichni jedině na černou !

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

No oni keleři mají černou a její odstíny nejraději. Zvláště větší kusy.:-D:-D:-D:-D ty malé sežerou snad vše.:-S

Renda
    Člen
    (10 odpovědí)

harty :tak co je .Čekám na článek o reflexních barvách co jsi tady nakousnul.Co je ten uv. dip a jak se používá?Jseš nemocnej nebo jsem už nechodíš na web.Měl bys rozhýbat polaky nějak to tu vázne a Norsko se blíží.8-O 8-O:-)

Renda
    Člen
    (10 odpovědí)

harty :tak co je .Čekám na článek o reflexních barvách co jsi tady nakousnul.Co je ten uv. dip a jak se používá?Jseš nemocnej nebo jsem už nechodíš na web.Měl bys rozhýbat polaky nějak to tu vázne a Norsko se blíží.8-O 8-O:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 31. až 41. (celkem z 41)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...