Věříte na vliv barvy na četnost záběrů v mořském rybolovu?Která je dle vás nejúspěšnější?Osobně preferuju kombinaci modrá/stříbrná příp.černá
Věříte na vliv barvy na četnost záběrů v mořském rybolovu?Která je dle vás nejúspěšnější?Osobně preferuju kombinaci modrá/stříbrná příp.černá
To Pafka : Mám rád ešte teplejšiu vodu. ;-) 40m - 40°C. (trochu mimo tému)
Odpovědět
[citace]Step napsal:
To Harty: zajímavé info, letos ty zoxidované olověné pilkry nebudu leštit, uvidíme. Co jig hlavičky? barvit, nebarvit?[/citace] Stepe,pokud pilkr nevyleštíš,tak má pořád nějakou barvu.To znamená dle stáří jak je zoxidovaný může být téměř černý-černá funguje. A hlavičky?To je na každém z nás.Já barvím i hlavičky podle gumy.Na tento rok mám objednané hlavy i pro kamarády a všichni je chtějí jako je mám já.Tedy barvené.
Odpovědět
A aká je potom čierna ? A pre nás červená nie je čierna! S hĺbkou sa farby bez umelého osvetlenia strácajú, ale nikdy nie do čiernej.[/citace] To mima:Nepíši tady zatím nic o tom jestli ryba vidí zelenou zeleně ,nebo modrou modře.Píši tady zatím jenom o tom proč vidí černou nebo jakoukoli barvu a v jaké hloubce.A není to tak složité a vše je vidět na foto. co přidal snori,Pafka a dub. Černá je černá v tom máme jasno.Červená v hloubce a za malé viditelnosti je černá,to je taky jasné.Modrá, zelená ,žlutá atd. nám po určité hloubce,nebo menším světle zešedne a o tom to celé je.Od dna směrem k hladině není černo ,ale šedě.To znamená že šedou na šedé nevidíme,ale černou na šedé ano.Kdo nevěří obr.co vložil snori tak si to může ověřit a nemusí se potápět do sta metrů. Stačí mít třeba barevné tabulky a využít stmívání se venku.
Odpovědět
Tak to vypadá, že když ,,koušou,, je to úplně jedno jaká je barva nástrahy.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To by znamenalo, že stříbrná nebude od spodu směrem ke hladině vidět?
Odpovědět
[citace]lada napsal:
To by znamenalo, že stříbrná nebude od spodu směrem ke hladině vidět.[/citace]
Pokud by tomu tak bylo, tak např. Sledi mohou být v naprostém klidu, protože by je vlastně nebylo vidět. :-|;-)
Odpovědět
sakra dane ty jsi to tady rozrypal a ja abych prebarvil vsechny jigy a pikry::-(:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Vidím to takhle : na loďce chlapci zkoušejí jednu barvu za druhou, záběry nejsou. Od moře se blíží hejno kelerů. Zkusíme třeba černou (keleři mezitím dorazili) a hele - záběr za záběrem. Takže druhý den všichni jedině na černou !
Odpovědět
No oni keleři mají černou a její odstíny nejraději. Zvláště větší kusy.:-D:-D:-D:-D ty malé sežerou snad vše.:-S
Odpovědět
harty :tak co je .Čekám na článek o reflexních barvách co jsi tady nakousnul.Co je ten uv. dip a jak se používá?Jseš nemocnej nebo jsem už nechodíš na web.Měl bys rozhýbat polaky nějak to tu vázne a Norsko se blíží.8-O 8-O:-)
Odpovědět
harty :tak co je .Čekám na článek o reflexních barvách co jsi tady nakousnul.Co je ten uv. dip a jak se používá?Jseš nemocnej nebo jsem už nechodíš na web.Měl bys rozhýbat polaky nějak to tu vázne a Norsko se blíží.8-O 8-O:-)
Odpovědět