Chtěl bych vlastnoručně odlité pilkry stříknout nějakým chromovým sprejem. Máte někdo zkušenost? Jaká je výdrž? Dík
Chtěl bych vlastnoručně odlité pilkry stříknout nějakým chromovým sprejem. Máte někdo zkušenost? Jaká je výdrž? Dík
Díky pánové, ale těch výrobců a výrobků je tady víc, u kterých jen tiše slintám....co si tak namátkou vzpomenu - Otta, Harty........ty jejich věci jsou opravdu excelentní........
Odpovědět
[citace]JIMMI napsal:
Díky pánové, ale těch výrobců a výrobků je tady víc, u kterých jen tiše slintám....co si tak namátkou vzpomenu - Otta, Harty........ty jejich věci jsou opravdu excelentní........[/citace]
No hele, zase tak skromnej být nemusíš. Ty tvoje pilkry jsou fakt moc pěkný. :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
WOHANKA-TEAM - no tak doufám, že nám na to něco půjde nalapat - budeš se muset snažit- popřípadně už dopředu objednej potápěče, ať nám tam něco navěší - budeš mít možnost je na podzim vyzkoušet......:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]JIMMI napsal:
Díky pánové, ale těch výrobců a výrobků je tady víc, u kterých jen tiše slintám....co si tak namátkou vzpomenu - Otta, Harty........ty jejich věci jsou opravdu excelentní........[/citace]
No je pravdou, že Otta s tím nerezem je fakt šílenej :-) (v dobrém slova smyslu)
Odpovědět
To JIMMI: Děkuji za kompliment.To ale platí i o tobě.Není nad to když chytáš na svoje návnady a ještě k tomu fungují.Mí kamarádi upřednostňují tyto pilkry před kupovanými a to je dobrej pocit.Já se dnes taky neflákal a odlil jsem stovku a sto jsem jich nalakoval-šesti hodinová šichta.A teď večer předělávám pro známé staré na nové.
Odpovědět
Tak v pátek jsem oznámil našemu šéfovi party že pani řekla že k 60tinám nic nedostanu a ať jedu do Norska,nechtěl jsem s tim vyrukovat jako první ale ženský nejsou blbý.No tak začne zase kolotoč výroby,jedem jako vloni Alesund-Bukkholmen,takže vim co mě čeká a co mám vyrábět.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Jak ti fungují ty dvoudílné pilkry? Máš na to úspěchy?[/citace]To Sim:žádný zázrak,ale zkusím změnu barvy.Původně byli modrostříbrný a žlutomodrý. Udělám je černé se šupinami.Převážně chytáme polaky a možná mají zbytečně moc akce.Na obecné však fungují dobře.Ještě jedna věc,při náhozu se dost motají.Podle mne jsou lepší nástrahy než dvoudílné pilkry.Možná je zachrání novej kabát.
Odpovědět
[citace]meky napsal:
...Je však záhadou,jak to, že umělohmotná víčka jsou chromová. Asi se jedná o speciální technologii. Jediná možnost je pokovení.[/citace]
Jedná se většinou o vakuové naprašování. Podobně se upravují plastové díly pro automobilový průmysl (chromové masky, drobné díly atd).
Druhý postup je klasická galvanizace. A také se používá chemické niklování.
Odpovědět
Zima neodchází, tak jsem to nevydržel a musel ve sklepě vyzkoušet nově koupený chromový lak. Jsem překvapen, zatím to vypadá dobře, čekal jsem to podstatně horší. Jen nevím, co s tím udělá slaná voda. To ale neřeším, chvíli to vydrží.
Odpovědět