Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 19°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 22°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

barva na pilkry

Chtěl bych vlastnoručně odlité pilkry stříknout nějakým chromovým sprejem. Máte někdo zkušenost? Jaká je výdrž? Dík

Odpovědět

Fakt moc pěkná práce :-) Zlatý ručičky:-))

Díky pánové, ale těch výrobců a výrobků je tady víc, u kterých jen tiše slintám....co si tak namátkou vzpomenu - Otta, Harty........ty jejich věci jsou opravdu excelentní........

[citace]JIMMI napsal:

Díky pánové, ale těch výrobců a výrobků je tady víc, u kterých jen tiše slintám....co si tak namátkou vzpomenu - Otta, Harty........ty jejich věci jsou opravdu excelentní........[/citace]

No hele, zase tak skromnej být nemusíš. Ty tvoje pilkry jsou fakt moc pěkný. :-D:-D:-D:-D:-D

WOHANKA-TEAM - no tak doufám, že nám na to něco půjde nalapat - budeš se muset snažit- popřípadně už dopředu objednej potápěče, ať nám tam něco navěší - budeš mít možnost je na podzim vyzkoušet......:-D:-D:-D

Já taky přidám svoje výrobky

[citace]JIMMI napsal:

Díky pánové, ale těch výrobců a výrobků je tady víc, u kterých jen tiše slintám....co si tak namátkou vzpomenu - Otta, Harty........ty jejich věci jsou opravdu excelentní........[/citace]

No je pravdou, že Otta s tím nerezem je fakt šílenej :-) (v dobrém slova smyslu)

To JIMMI: Děkuji za kompliment.To ale platí i o tobě.Není nad to když chytáš na svoje návnady a ještě k tomu fungují.Mí kamarádi upřednostňují tyto pilkry před kupovanými a to je dobrej pocit.Já se dnes taky neflákal a odlil jsem stovku a sto jsem jich nalakoval-šesti hodinová šichta.A teď večer předělávám pro známé staré na nové.

Takové barvy používám....

Jak ti fungují ty dvoudílné pilkry? Máš na to úspěchy?

Tak v pátek jsem oznámil našemu šéfovi party že pani řekla že k 60tinám nic nedostanu a ať jedu do Norska,nechtěl jsem s tim vyrukovat jako první ale ženský nejsou blbý.No tak začne zase kolotoč výroby,jedem jako vloni Alesund-Bukkholmen,takže vim co mě čeká a co mám vyrábět.

[citace]Sim napsal:

Jak ti fungují ty dvoudílné pilkry? Máš na to úspěchy?[/citace]To Sim:žádný zázrak,ale zkusím změnu barvy.Původně byli modrostříbrný a žlutomodrý. Udělám je černé se šupinami.Převážně chytáme polaky a možná mají zbytečně moc akce.Na obecné však fungují dobře.Ještě jedna věc,při náhozu se dost motají.Podle mne jsou lepší nástrahy než dvoudílné pilkry.Možná je zachrání novej kabát.

[citace]meky napsal:

...Je však záhadou,jak to, že umělohmotná víčka jsou chromová. Asi se jedná o speciální technologii. Jediná možnost je pokovení.[/citace]

Jedná se většinou o vakuové naprašování. Podobně se upravují plastové díly pro automobilový průmysl (chromové masky, drobné díly atd).

Druhý postup je klasická galvanizace. A také se používá chemické niklování.

Zima neodchází, tak jsem to nevydržel a musel ve sklepě vyzkoušet nově koupený chromový lak. Jsem překvapen, zatím to vypadá dobře, čekal jsem to podstatně horší. Jen nevím, co s tím udělá slaná voda. To ale neřeším, chvíli to vydrží.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.