Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Banax Kaigen XP 500

Mám zde jeden Banax Kaigen XP 500 , který jsme měli na Titranu jako záložní pro naši partu. Nebyl použit. Letos Na Soroy ho nevyužiji, jelikož se chytá do 80 m. A to si vychutnáme ručně.

Záruka 1 rok. Ani není namotaná pletenka.

Obsah : Banax, baterie, propojovací kabel, nabíječka. Vše 100% stav.

Cena 8400,- .

BANAX XP 500

Odpovědět

U Michala je za 8900,- , takže cena žádnej zázrak..:-?

Mám zájem o koupi multíku pro letošní Norsko. Vychází mi to na BANAX KAIGEN 500TM . Mohl by mi někdo,kdo má s tím osobní zkušenost,tento naviják doporučit anebo koupi rozmluvit?

A vychází ti to podle barvy , nebo podle peněz ?

Nebo dle dostupnosti ?

Kafra se ptá na zkušenost s 500tm.O barvu mu nejspíš nejde.;-)

Banax? Brrrrrrrrrr.:-(:-(

Asi nemá cenu rozebírat kvality této značky. Za tuto cenu jde sehnat nová Daiwa Leobritz a nebo shimano dendou maru 4000hp-a.

[citace]Matty napsal:

Banax? Brrrrrrrrrr.

Asi nemá cenu rozebírat kvality této značky. Za tuto cenu jde sehnat nová Daiwa Leobritz a nebo shimano dendou maru 4000hp-a. [/citace]

Připustím, že jsou lepší značky než je Banax, ale mám dva (první Kaigen 500 od roku 2008, druhý Kaigen 7000 od roku 2009)a nikdy nebyl žádný problém. Servizované u Sima v Blansku a každý rok 2x v Norsku v plné zátěži.

Ok. Však neříkám, že nemůže dlouholetě sloužit bez poruch. Ale poruchy u této značky jsou prostě ve větší míře nežli ty dvě značky již zmíněné. Osobně mi kaigen 500XP přijde totožný s KGN Power, Fladen maxximus a wft elektra 700. Čím to asi bude? Obávám se, že i kvalita bude totožná. Mezi ty kvalitnější bych zařadil ještě ryobi.

Ale jsou to jen mašinky, porucha může přijít i na shimanu, nebo daiwě.

Myslím, že najdeme společnou řeč 8-)8-)

Pro jistotu vozím s sebou ještě mechanického DAMa. Co kdyby. Jak správně píše Matty, jsou to jen mašinky. ;-);-)

S kamošom sme kúpili Banaxi XP 500 v roku 2011, zatiaľ obaja 5x v Nórsku fungovali bez problémov, pritom dostali dosť zabrať. Iste sú aj lepšie značky, ale za tú cenu ?????????????????...............

[citace]rativ1 napsal:

S kamošom sme kúpili Banaxi XP 500 v roku 2011, zatiaľ obaja 5x v Nórsku fungovali bez problémov, pritom dostali dosť zabrať. Iste sú aj lepšie značky, ale za tú cenu ?????????????????...............[/citace]

Já si taky myslím, že Banax je slušné řešení za rozumné peníze. Navíc je u nás docela slušný servis. To třeba na rozdíl od Ryobi. ;-);-)

No můj názor je tento 8-) Za tu cenu jsou Banaxi super. za 8.900.-

Ba naopak některé již zmíněné značky jsou neuvěřitelně předražený a kvalita zase taková není. Pokud smícháte díly banax a wft tak dáte do kupy zase 2 funkční navijáky :-D:-D:-D:-D Na 50 prodaných banaxů mám letos první menší závadu. Takže zvažte cenu a jak často ho budete používat a máte jasno. Při návštěvě Norska jednou za rok a používání jednou dvakrá za pobyt je volba jasná. Pokud ho budete používat každý den a pilkry 1000g už stojí zapřemýšlet koli investovat. A už dost , nějak jsem se rozvášnil a dávám moc rozumy. Jen jsem chtěl poradit nováčkům co a jak. Ahoj ZERP a Mára má BANAX taky a je spokojenej a má i dorše 45 :-D:-D:-D:-D:-D

Jo to je pravda,toho dorše 45 cm jsem vzal Banaxem smykem a mám ho ještě v mrazáku.Čekám až se nás sejde víc,protože takovýho macka bychom ve dvou nesnědli...:-P:-P:-P

:-D:-D:-D:-D To byl macek že ho Mára namotal do toho Banaxu. To bude servisák koukat až ho bude čistit :-D:-D Ten multoš pujde ztuha z toho mrazáku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

to zerp:možná bych už měl ten Banax donést k tobě na vyčištění co?Jen doufám,že nedopadnu jako Radek se Shimanem,když mu dali v servisu opačně cívku a on pak tomu mníkovi povoloval ručně...:-):-(;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.