Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 11 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Ono nestačí to co chci už testovat. A ještě tohle. A ta první varianta v barvě kelera je horký favorit.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

northwolf napsal:

Vypadají moc hezky, ale ten zadní hák dospod bych pravděpodobně zlikvidoval dřív než to přijde do vody, jeho hlavní význam bych odhadoval následovně: Trhejte, chceme prodávat další.

Vždyť je to stejně jedno ,když tam ještě přímo je kroužek na přidání dalšího háčku :-D:-D:-D Takže záleží na každým jestli to urve o ten jednohák nebo vlastním přidaným :-D.Já osobně bych ho ucvaknul taky ,ale přidal bych si tam trojhák . Ale hlavně nevidím zas tak obrovský důvod tady tvrdit ,že by si hned utrhnul . Nevím jak ty ,ale já z 95% chytám od 2 do klidně i 20m ve slopuci . Ale toď můj názor ;-)!

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Já bych si tam nepřidával, neb stále platí že lovím jen s GPS v kapse, takže zjištění přesné hloubky provádím ťukem o dno. Jinak souhlas, pak nástrahu zvedám nadedno do takové výšky abych minimalizoval vázky.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Dnes jsem zhlédl Halibut queen s perfektním překladem od kamaráda.kiki nevíš jestli se dají někde sehnat ty karabiny co používá Pér Jonason na připevnění těch cutbaitů?

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Radyn napsal:

Dnes jsem zhlédl Halibut queen s perfektním překladem od kamaráda.kiki nevíš jestli se dají někde sehnat ty karabiny co používá Pér Jonason na připevnění těch cutbaitů?

Vzhledem k českému SG dovozci tady ty karabiny budou až tak v roce 2016 :-x:-x:-x ! Ty karabiny jsme viděli právě u Pera a chtěli jsme si alespoň 3 kusy odkoupit ,ale nešlo to . Jelikož je 2 roky měl ve vývoji a až teprve teď jsou na trhu takové spirály ,že vydrží přes 100kg . Ty karabiny se zatím dají sehnat pouze v zahraničí . Jedinej super obchod ,který se nám osvědčil je tady http://www.havfiske.nl

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

igorko napsal: Stoja 360 CZK

To je cena u koho a za jakou gramáž? Díky za info 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...