Zacina se nam blizit sezona a je cas otevrit nove vlakno
Odpovědět
Po včerejším voleji se dnes zase rozfoukalo. Zkusili jsme se schovat za Asen a nachytali pár salátovek a makrel. Večer grilovačka čerstvých makrelek a výroba treskoveho salátu.
Odpovědět
Odpovědět
Po ranní práci se nám zase trochu vyčasilo a tak jsme vyjeli odpoledne na polakovačku. Trochu nám pršelo,ale vítr byl cca 4-5 m/s a tak se v driftech okolo 1,5 km/hod dalo super vláčit. Rybky byly průměrně aktivní a tak na každé mělčině jsme dostali aspoň jednoho polaka.
Odpovědět
Ráno jsme zamakali na vytahování lodí a po chutném obědě. a kávičce jsme vyjeli na 82- ku. Už od prvního driftu bylo vidět, že ryb je tam plno a jejich aktivita pomalu stoupala. Za necelé 4 hodiny jsme měli plné bedny . Filetovani jsme zvládli za tři hodiny a za odměnu nás čekaly francouzské brambory od šéfkuchaře Riška.
Odpovědět
Odpovědět
Dnes jsme se projeli na Husoya a zalovili pěkné polaky.Cestou jsme navstivili tuleni osadu. Moře bylo sice rozhoupané ze včerejší bouřky a množství lokálních bouřkových mraků způsobovalo chvilkové nárazy silnějšího větru. Přesto se chytalo v pohodě a polaci byli dost aktivní. Večer ještě vytahování lodí a brigáda na úpravě mojí kuřácké verandy.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Ta tvoje kuřárna je krásná, už se těším, jak tam za rok v srpnu posedíme! Hlavně šťastnou cestu domů.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět