Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2024
- Toto téma obsahuje celkem 221 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
#358076 1.10.2024 v 23:51Úžasná změna počasí. Po týdnu vichřic a dešťů se nám dnes neskutečně vyčasilo. Moře jako rybník a ryby docela aktivní. Kluci z Močenku měli poslední výjezd a využili to naplno. Nachytali spoustu pěkných kelerů a na závěr si udělali radost i s pěknými okouníky.Já jsem si nalovil pár kelerů na salát a pár okouniků na zítřejší oběd pro novou slovenskou partu.Už tu mám i Marečka a to je neklamné znamení toho, že se blíží konec sezóny#358077 2.10.2024 v 10:27Anonymní uživatelNeaktivní(1 odpovědí)
Budu muset zkusit nějaké vyrobit
#358094 2.10.2024 v 23:34Po včerejším voleji se dnes zase rozfoukalo. Zkusili jsme se schovat za Asen a nachytali pár salátovek a makrel. Večer grilovačka čerstvých makrelek a výroba treskoveho salátu.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem Dedo145.
#358114 4.10.2024 v 23:57Včera nám hodně zafoukalo a tak jsme se věnovali vytahování lodí, údržbě a úklidu. Večer ještě výdej tresky v majonéze a posezení při krásné večerní duze, která nám slíbila lepší počasí.Předpověď se vyplnila a dnes po obědě jsme vyrazili na 82-ku nalovit nějaké základy pro slovenskou partu. Vydařilo se to na jedničku. I když aktivita ryb byla jen průměrná,tak jsme do večera nachytali na každé lodi téměř dvě bedny kelerů a já jsem mezi nimi vyloupnul i slušného 11 kg halibuta. Večer ještě fishcake pro celý kemp a teď připravují vývar z halibuta na zítřejší polévku.#358133 5.10.2024 v 23:13Po ranní práci se nám zase trochu vyčasilo a tak jsme vyjeli odpoledne na polakovačku. Trochu nám pršelo,ale vítr byl cca 4-5 m/s a tak se v driftech okolo 1,5 km/hod dalo super vláčit. Rybky byly průměrně aktivní a tak na každé mělčině jsme dostali aspoň jednoho polaka.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem Dedo145.
#358152 6.10.2024 v 23:51Ráno jsme zamakali na vytahování lodí a po chutném obědě. a kávičce jsme vyjeli na 82- ku. Už od prvního driftu bylo vidět, že ryb je tam plno a jejich aktivita pomalu stoupala. Za necelé 4 hodiny jsme měli plné bedny . Filetovani jsme zvládli za tři hodiny a za odměnu nás čekaly francouzské brambory od šéfkuchaře Riška.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem Dedo145.
#358173 8.10.2024 v 23:31Po včerejším oddychovém dnu jsme dnes ve výborném počasí trochu zapolakovali a potom nachytali pár okouniků na oběd.Lodě z přístavu postupně mizí a všechno balení probíhá v nezvyklém klidu. Je to i tím, že kluci slovenštípomáhají se vším a všechno jde jako na drátku. Včera na večeři byli krabi a dnes nám Rišo připravil super pečeni z divočáka.#358246 10.10.2024 v 23:00Dnes jsme se projeli na Husoya a zalovili pěkné polaky.Cestou jsme navstivili tuleni osadu. Moře bylo sice rozhoupané ze včerejší bouřky a množství lokálních bouřkových mraků způsobovalo chvilkové nárazy silnějšího větru. Přesto se chytalo v pohodě a polaci byli dost aktivní. Večer ještě vytahování lodí a brigáda na úpravě mojí kuřácké verandy.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem Dedo145.
#358273 12.10.2024 v 23:07Trochu se nám zhoršilo počasí a tak jsme využili volný čas k tomu aby se pohnulo s úpravou mojí kuřácké verandy. Dopoledne práce a odpoledne výjezdy do fjordu. Makrel už je méně a v menších velikostech. Je třeba přebírat. Na hranách se však dají chytit slušní dorši a i jednoskvrnky. Slovenská parta nám dnes končí a už tu zůstaneme s Marečkem jen s poslední německou partou.Mareček už mně začíná pěkně štvát, protože už třetí den po sobě mně přechytává.#358335 15.10.2024 v 0:05Včera odpoledne jsme vyjeli nachytat nějaké zásoby pro Benna. Na 82-ce to vřelo rybami a za tři hodinky jsme se vrátili s plnými bednami.Dnes jsme vytáhli poslední lodě a na vodě zůstala jen moje a jedna pro německou rodinku.Protože už se zítra už na vodu nedostaneme,tak po krabovačce jsme si s Marečkem udělali malý noční výlet. Ve tmě a při měsíčku jsme nalovili pár pěkných polaků a okolo půlnoci se nám na rozloučenou ukázala krásná polární záře#358381 15.10.2024 v 22:32#358384 16.10.2024 v 8:00 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2024