Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 196. až 197. (celkem z 197)
  • Autor
    Příspěvky
  • #357954
    Dedo145
    Účastník
    (2542 odpovědí)
    Benn se nám už vrátil z dovolené a tak se mi trochu uvolnil program. Grunerovci opět zabojovali na 82 ce a večer jsme se s nimi rozloučili.
    My s Eliškou a Martinem jsme trochu provětrali polaky na Husoya.
    Zítra bohužel zase silný vítr
    #357956
    Radim Linka
    Účastník
    (93 odpovědí)

    Ahoj Dedo145, co tak děláte s takovým množství makrel? Je jich tam aspoň stovka :-).

    Neco se uz zitra bude udit pro cely kemp,neco padlo na grill,neco jsem si zavaril do tomatu a zbytek si hoste vyfiletovali a zamrazili.

    Musim potvrdit, ze zavarena makrela v tomatu je chutovka. Dovezl jsem si letos par skelnicek, to same jsem udelal i se sledema. Recept se tu na RN nedavno objevil. Prouzky z filet v ostrem kecupu, zavarit 2x po hodine. Jednoduche, rychle, vynikajici.. nechat pak par tydnu ulezet… Mozna jsou ale i jine postupy?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 196. až 197. (celkem z 197)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(6)
(20)
(164)
(26)

Nahrávání ... Nahrávání ...