Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 199 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 198)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

proc se prispevek uz od vecera nezobrazuje?

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

fajn uz to jede

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ještě pár fotek ze včerejšího lovu od dalších rybářů. Dnes zase vichřice a večer loučení se 4- mi partami. Makrelky se taky pěkně vyvedly.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Včera se mezi rozbouřenými dny udělalo krásné počasí. Dopoledne jsem zapolačkoval úplně na pohodu,ale po 12- té hodině ryby přestaly brát a nepomohly ani změny místa a způsobu lovu. Znovu se to rozjelo až před setměním a najednou byla obrazovka sonaru plná a bedna taky.
    Plzeňská parta si udělala piknik na Melsteinu jako obvykle.
    Dnes zase větrná bouře a tak se vyrábí dobroty ze včerejšího ulovku a čekáme na zklidnění větru.
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Zdravím a hlásím za Královéhradeckou partu bezproblémový návrat  domů, bez kontrol a většího zdržení.

Rybolov se i přes nepřízeň počasí vydařil, podařilo se nám nachytat velké množství kelerů a polaků nad 80 cm, viz příspěvky Petra (Dedo 145) výše. Limit splněn prakticky za dva dny, kdy foukalo z vnitrozemí. Celkově z deseti dnů jsme se dostali na vodu 4x. Nevím, co bychom dělali, dostat se na moře každý den a nachytat to, co se zadařilo za ty dva dny. Ryby se musí hledat, ale jsou tam a větší než v předchozích létech.

Takže Bakkánku, příští rok v červnu na shledanou.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Navečer se nám počasí krásně uklidnilo a tak jsem využil situace a před západem slunce jsem si vyjel na polacky. Ryba začala brát až když se sluníčko dotklo obzoru. Krásně jsem si zachytal a sashimi z čerstvého polaka bylo třešničkou na dortu k desetiletemu koňaku od plzeňáků. Bohužel sítě dnes moc nefungovaly a tak kelerovačku od kluků plzeňských zdokumentuji až zítra.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dobré ráno z Bakkanu. Dnes se přesunuji na Setter Bryge, kde na mě čeká Rune a Došky. Zítra zase návrat na Bakkan.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Krásně počasí, všichni na vodě a tak jsem si včera udělal odpočinkový den. Vyjel jsem si na Melstein a dopoledne si užíval pohodovou polakovačku. Vychutnával jsem si krásné počasí ve společnosti desítek svíňuch,z oblohy útočili terejové a polaci pěkně brali.
    Po vrcholu přílivu aktivita polakú skončila a tak jsem se přesunul na hloubky. Později odpoledne jsem si ještě nachytal pár kelerů na fishcake a do rána vařil játra. Kluci plzeňský zase zabrali a mimo pár krásných polaku a tresek přivezli pěkné kelery.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vichřice odpoledne polevila a tak se dalo vyjet . Kluci plzeňský se věnují jen polakumu a treskam a ja s novou partou jsem zajel na keleroviste. Za hodinku a půl jsme byli plní a tak jsme se vrátili do přístavu ještě před setměním

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zase chvilka na výjezd. Odpoledne se vítr utišil a tak jsme vyrazili přímo na keleroviste. Nebyl čas na experimenty, protože na lov jsme měli max 2 hodinky. Rybky byly na svých místech a tak se bedny plnily jedna radost. Lašákovi makali na jedničku a za 1,5 hodinky ulovili bez pomoci el. navijáků 25 bednickovych kelerů. Mně a Mareckovi se vcelku také dařilo,jen Jelimanovci trochu zaostali.

Plzenaci uz jen dochytavaji a uzivaji si dobrot,

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes super polakovačka na Husoya.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Počasí jak na houpačce. Ráno fičí a odpoledne se většinou dá jezdit. Plzenaci se rozloučili halibutkem a dobrotami z mořských plodů. My jsme se kochali v Koet fjordu a pochytalo se pár pěkných doršū, nějaké jednoskvrnky a Mareček dostal bezvousku 57 cm. Včera byl oddychový den,tak jsme udili makrelky a, vyráběli salát a likvidovali skleněné a plastové obaly.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Když je horší počasí,tak nás vždy potěší Koet fjord. Včera jsme projeli Husoya a vcelku si na rozhoupanem moři dobře zavlačili.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Chytat se dalo za poslední 3 dny jen jednou za setmění. Využili jsme oko bouře a na 2 hodinky vyjeli k červené tyči. Povedlo se nachytat 6 pěkných polaků a několik menších jsme vrátili do moře.
    Lašákovi se s námi rozloučili a jsou už doma. Obě party si slibily, že příští rok si tento pozdní termín zopakují.
    Dnes mi najedou ještě 2 německé party a pomalu se sezóna bude chýlit ke konci.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak jsme si byli s Marečkem ještě jednou zachytat, chvilka vláčení, pár okouniku a nějaké kelery. S kluky z Brna jsme se tradičně rozloučili a teď jen připravujeme lodě k zimnímu spánku. Do konce týdne to zvládneme a pak odjezd domů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 198)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...