Ahoj, není to tak složité založit nové vlákno i když letošní návštěva Norska se jeví spíš jako "fata morgana" . To však neznamená, že si tady tu nejistotu nemůžeme aspoň trochu zpříjemnit.
Takže, do toho....
Je tam nádherně. Chata Torfride.
Ahoj, není to tak složité založit nové vlákno i když letošní návštěva Norska se jeví spíš jako "fata morgana" . To však neznamená, že si tady tu nejistotu nemůžeme aspoň trochu zpříjemnit.
Takže, do toho....
Je tam nádherně. Chata Torfride.
Ještě pár fotek ze včerejšího lovu od dalších rybářů. Dnes zase vichřice a večer loučení se 4- mi partami. Makrelky se taky pěkně vyvedly.
Odpovědět
Odpovědět
Zdravím a hlásím za Královéhradeckou partu bezproblémový návrat domů, bez kontrol a většího zdržení.
Rybolov se i přes nepřízeň počasí vydařil, podařilo se nám nachytat velké množství kelerů a polaků nad 80 cm, viz příspěvky Petra (Dedo 145) výše. Limit splněn prakticky za dva dny, kdy foukalo z vnitrozemí. Celkově z deseti dnů jsme se dostali na vodu 4x. Nevím, co bychom dělali, dostat se na moře každý den a nachytat to, co se zadařilo za ty dva dny. Ryby se musí hledat, ale jsou tam a větší než v předchozích létech.
Takže Bakkánku, příští rok v červnu na shledanou.
Odpovědět
Odpovědět
Dobré ráno z Bakkanu. Dnes se přesunuji na Setter Bryge, kde na mě čeká Rune a Došky. Zítra zase návrat na Bakkan.
Odpovědět
Odpovědět
Vichřice odpoledne polevila a tak se dalo vyjet . Kluci plzeňský se věnují jen polakumu a treskam a ja s novou partou jsem zajel na keleroviste. Za hodinku a půl jsme byli plní a tak jsme se vrátili do přístavu ještě před setměním
Odpovědět
Zase chvilka na výjezd. Odpoledne se vítr utišil a tak jsme vyrazili přímo na keleroviste. Nebyl čas na experimenty, protože na lov jsme měli max 2 hodinky. Rybky byly na svých místech a tak se bedny plnily jedna radost. Lašákovi makali na jedničku a za 1,5 hodinky ulovili bez pomoci el. navijáků 25 bednickovych kelerů. Mně a Mareckovi se vcelku také dařilo,jen Jelimanovci trochu zaostali.
Plzenaci uz jen dochytavaji a uzivaji si dobrot,
Odpovědět
Počasí jak na houpačce. Ráno fičí a odpoledne se většinou dá jezdit. Plzenaci se rozloučili halibutkem a dobrotami z mořských plodů. My jsme se kochali v Koet fjordu a pochytalo se pár pěkných doršū, nějaké jednoskvrnky a Mareček dostal bezvousku 57 cm. Včera byl oddychový den,tak jsme udili makrelky a, vyráběli salát a likvidovali skleněné a plastové obaly.
Odpovědět
Když je horší počasí,tak nás vždy potěší Koet fjord. Včera jsme projeli Husoya a vcelku si na rozhoupanem moři dobře zavlačili.
Odpovědět
Odpovědět
Tak jsme si byli s Marečkem ještě jednou zachytat, chvilka vláčení, pár okouniku a nějaké kelery. S kluky z Brna jsme se tradičně rozloučili a teď jen připravujeme lodě k zimnímu spánku. Do konce týdne to zvládneme a pak odjezd domů.
Odpovědět