Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2021
- Toto téma obsahuje celkem 199 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#334727 7.9.2021 v 8:48
Dobrý den, mohl bych Vás poprosit o stručný návod na uzené makrely? Děkuji Milan
#334728 7.9.2021 v 8:49Konecne by jsme se meli nekde sejit.Ty si taky na nic nehrajes a otevrene reknes svuj nazor.Ve vetsine pripadu jej sdilim a tak bych si rad pokecal
Dedo 145: už na to myslím delší dobu. Na tak malém izolovaném ostrůvku je život zdánlivě poklidný a nikam se nechvátá,přesto je ale těžké najít pár dní na návštěvu Bakkanu. Když nejsem na moři s rybáři,tak jsem zase na moři pro změnu s profi. Když ne rybaření, taj je zase práce okolo baráku,lodi,nebo společná se sousedy atd. Jinak setkání ale plánuji. Setkat se s takovým pracovitým a trpělivým člověkem, znalcem mořského rybolovu a navíc gurmánem, by pro mně byla čest. Někdy koncem sezony by to snad mohlo vyjít. Vzal bych něco na zub z darů moře vlastní výroby a také něco na spláchnutí.((-: Zatím se měj,Honza.
A abychom tady jen planě “nekecali”, posílám pár fotek pro gurmány a rybáře,pro každého něco (-:
Uzené makrely zná každý,marinovaného mořského ďase v aspiku už asi méně…
Na echolotu tresky tmavé při včerejším návratu z lovu ďasů.
I ve středním Norsku se na šelfu nechají běžne chytit okouníci mořští větších velikostí.
Na snímku s ďasy, je zajímavá hvězdice se sedmi rameny.
Radost z velkých polaků je pomíjivá. Někdy neberou žádní,v lepším případě ti menší.
Metráky výborných jater z mořských ďasů mizí v nenasytných hrdlech racků.
Pro milovníky těch nejvěrnějších kamarádů moje Jessie.
Na písčinách v okolí ostrova Sandoy není halibut žádným vzácným úlovkem.
#334740 7.9.2021 v 13:01Anonymní uživatelNeaktivní(3 odpovědí)Moc děkuji, super video👍
#334741 7.9.2021 v 13:02Anonymní uživatelNeaktivní(3 odpovědí)Děkuji👍
#334743 7.9.2021 v 16:42Ještě jedou bych chtěl poděkovat Dědovi za celou partu z Varů, za perfektní a nadstandardní služby. Dědo opravdu díky s pozdravem Čuspičus Jirka
#334781 8.9.2021 v 22:20Včera pršelo vodorovné a dnes svislé. Vyjeli jsme do Koet fjordu a uloha byla nachytat makrelky na uzení a dorse na řízky k bramborovém salátu. Všechno nám vyšlo a makrelky už jsou nasolené.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem Dedo145.
#334805 9.9.2021 v 22:27#334927 11.9.2021 v 22:42Dva extra hektické dny mám za sebou. Poprvé v době kovidové to nikdo nevzdal a kemp je úplně plný. Po všech povinnostech s odevzdáváním a vydáváním lodí a obeznamovanim s místními podmínkami pro nové zákazníky jsem dnes stihnul ještě vyjet s německým soudruhem na krátkou vyjížďku. Ryby už konečně začínají brát a tak jsme za 3 hodinky byli vybavení. Ostatní party dopadli se střídavými úspěchy,ale už i polaci začínají kousat jako dříve.Večer ještě uzení makrelek a příprava na další dobrotky#334934 12.9.2021 v 20:03Takový šulky chytáte, že se nestydíte.
#334935 12.9.2021 v 20:31Anonymní uživatelNeaktivní(2 odpovědí)Milý dd66, Váš příspěvek mě donutil se po X letech zaregistrovat, abych mohl odpovědět. Moc dobře se pamatuji, jak jsem před 16 lety chytil v Norsku první asi 30 cm tresku a jakou radost mi to udělalo. Tím chci říct, že stydět byste se měl Vy za svůj příspěvek.
#334936 12.9.2021 v 20:43Pane,hamba vám.I v norsku existují míry ryb!
#334938 12.9.2021 v 22:51Anonymní uživatelNeaktivní(2 odpovědí)Kecy dd66, nevidím nic pod míru, ona taky není treska jako treska. Jestli to měla být reakce na tu moji tresku, tak to byla moje první ryba v životě a šla zpátky do moře. Jen si přiznejte, že jste si chtěl zamachrovat.
#334939 12.9.2021 v 23:27Pane,hamba vám.I v norsku existují míry ryb!
Nevim kdo jsi,ale v te udirne to jsou makrely hihi
#334947 12.9.2021 v 23:30Moc to na výjezdy nebylo. Ostrá severní sedmička byla jen pro otrlého. Všichni se schovávali do závětří ostrovů a já jsem s německým soudruhem vyjel do Koet fjordu. Plno makrel a pěkné jednoskvrnky, několik slušných dorši a úplně klidná hladina. Houbařská sezóna je v plném proudu a zpracované houbičky už v sušárně.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 2 měsíci uživatelem Dedo145.
#334984 13.9.2021 v 23:49 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2021