Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2018

ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.

Odpovědět

Louceni se tremi partami novacku probehlo v tradicnim stylu a vitezove dostali tricka za nejvetsi rybu.Stastnou cetu a nashledanou.

Ahoj Dědo,

koukám na poslední fotku z tvého příspěvku, že došlo k zastřešení "proluky" vedle tvého domečku. Jaké jsou na Bakkanu ještě změny, na které se můžeme těšit ?

Ahoj Dědo, koukám na poslední fotku z tvého příspěvku, že došlo k zastřešení „proluky“ vedle tvého domečku. Jaké jsou na Bakkanu ještě změny, na které se můžeme těšit ?

Zoku nemuzu vsechno prozradit,ale tesit se muzes.Doufam,ze s nam to s Bennem podari aspon z 50% zrealizovat.

Moravska/podluzacka/ parta se dnes loucila s morem.Dva z nich se mnou vyjeli na Sharkovi a byl to velmi prijemny vylet.Zacalo to nenapadne  bezvouskou 60cm a nekolika konzumnimi treskami.Me s podaril Pollack 90cm/Honzacku bohuzel ze 60 m a na pilkr/.

A potom prisel zaber dne.Jura vytahnul tresku 118 cm a 15 kg,cimz vyrovnal Mareckuv rekord letosniho Bakkanu.Samozrejmne tim vyhral I tricko nejlepsiho rybare.

Ahoj Dědo, koukám na poslední fotku z tvého příspěvku, že došlo k zastřešení „proluky“ vedle tvého domečku. Jaké jsou na Bakkanu ještě změny, na které se můžeme těšit ?

Zoku nemuzu vsechno prozradit,ale tesit se muzes.Doufam,ze s nam to s Bennem podari aspon z 50% zrealizovat. [/quote

To už si mě nepotěšil podruhé 😁, ale jinak se těším moc

Zdravim z Bakkanu,

Cesta v pohode.Jen kontrola dokladu  pri prejezdu mostu do Svedska. Cestou  padal i snih a teplota kolem nuly. Dnes to na rybolov moc nevypadá. Hodně fouká.

Nebojte s Bakkan neumrel.Jen 11 m/s vitr nas nepustil na more,Rano uz bude vsechno OK takze jdeme na ne.

Takovym plakatem by vas mel vitat kazdy registrovany kemp v Norsku.Dnes byl nadherny,slunecny den s mirnym vetrem a idealnim driftem,jenom ryby o tom nevedely.Ale prece jen neco stalo za fotku.Zitra zase 10-11m/s ale vecer se to ma uklidnit.

[quote quote=294760]Takovym plakatem by vas mel vitat kazdy registrovany kemp v Norsku.Dnes byl nadherny,slunecny den s mirnym vetrem a idealnim driftem,jenom ryby o tom nevedely.Ale prece jen neco stalo za fotku.Zitra zase 10-11m/s ale vecer se to ma uklidnit.

v registrovanem kempu se ma vitat welcome drinkem 😂😂😂

v registrovanem kempu se ma vitat welcome drinkem 😂😂😂 [/quote]

Laci , už si zbalený keď tu debatíš ? Ja neviem kde mi hlava stojí...S Honzákem samozrejme súhlas...:-)

Laci , už si zbalený keď tu debatíš ? Ja neviem kde mi hlava stojí…S Honzákem samozrejme súhlas…:-)

No Honzak bude mit Welcome drink na urovni  Diplomatico Reserva exklusiva a Laci s musi zamyslet,protoz jeho ucast je slabsi,takze dostane mozna rozovku z Detvy.

Dnes uz mi najel plny kemp.Pocasi pustilo lovce na vodu az pozde vecer a ti novi se pomotali okolo pristavu a nachytali si pozdni veceri a ti stari kozaci/promin Honzaku/zkusili vlacit u Asenu a privezli plnou bednu polacku.Takze uz se to asi rozjizdi.

Zitra jeste dopoledne trochu fucak,ale odpoledne jdeme na ne.

Pozor ,pozor.Necekane se uvolnil jeden termin na Bakkanu.Posledni moznost dostat se v teto sezone na Bakkan .Je to od 2.6 do 12.6 se dvema Aluboaty na chatu Stabburet pro 6 osob.V pripade zajmu kotaktujte Sima nebo mne.

Tak tentokrát Dedo Lacovi krivdíš , lebo čo viem , tak on je jeden z prvích , čo to tam začali zarybňovať. Eeee - vlastne odrybňovať...:-):-):-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!