Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2018

ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.

Odpovědět

Ahoj jak to funguje u Benny v hospodě?? Chápu do dobře že tam má normálně pivko a kořku?

Jasne a na Norske pomery docela lacino.Tocene pivo jen za 5 Eur

Po vcerejsim fucaku se dnes ukazalo pekne pocasi.Vyjezd na kutru s partou Motex s,r,o byl jejich zaverecnym.Pochytalo se par peknych tresek I keleru.Salatovek bylo na stovky.Cestou nazpet unaveni rybari I zaspali.Dnes mi prijely 3 nove party a zitra odpoledne bude urcite nejaky spolecny vyjezd.

Louceni s partou Motex s.r.o a vitezne tricko pro Jirku za tresku 115 cm.Dnes byl celodenni dest a vylet ve vecernich hodinach se 4-mi lodemi byl opravdu jen vyletem.Mimo 90cm treky a par keleru se nechytilo vubec nic.Absolutni bezvetri a nulovy drift.Proste krach.

Za posldni dva dny jsme vubec  nevyjeli.Vitr  10 - 13 m/s nas nepusti ani do fjordu.Konecne jsem se od zacatku sezony troche vyspal.

Dnes navecer by se to melo troche vylepsit.

Ahoj. Webkamera na Bakkanu je pořád nefunkční ?

Ahoj. Webkamera na Bakkanu je pořád nefunkční ?

Jojo.Ale uz se na tom pracuje a melo by to byt opravdu"live".Jenom dodavatel si dava na cas.                                                                              Jinak dnes jeste foukalo o sto sest.Kluci vyjeli az navecer do fjordu a nachytali konzumni tresky.Zitra se ma uz pocasi trochu umoudrit,tak verim,ze se to uz rozbehne.

Mam tu vetsinu uplnych novacku a tak je tezke se s nimi vybrat na rozbourene more.Ale kluci bojuji a tak doufam,ze aspon za nasledujici dva dny se neco poradneho chyti.

Ja jsem si aspon udelal poradek ve filtarne a pripravil dalsi 3 lode.Ted uz zacne naval a budeme az do konce zari prakticky uplne obsazeni.

Super zprava je ze za par dni by nam melo prijit dalsi nove Kvaerno a Benn rozsiruje ubytovani o dalsi dum.Jedna se spolecnosti vlastniku pristavu o dalsi parkovaci mista.Ja jeste renovuji jeden plastak na ktery uz mame koupeny novy motor Yamaha 40HP a tak po dodani Nove lodi se rozsiri nase flotilla na 23 lodi.

Ahoj Dědo,

jako vždy vše klape jak má, mám na tebe dotaz, jaký průměr má zábradlí na plasťákách? Chystám se letost potrápit halíky a chystám si držák, tak aby to mělo správné rozměry. Poslal jsem ti i SZ, ale ty pořád někde lítáš :) a připravuješ nejenom pro nás vše k plné spokojenosti. Děkuji Petr

66

Ahoj Peto.Prumer zabradli na plastovych lodich je 32 mm.Jo a omlouvam se ,ze jsem ti neodpovedel na SZ.Mam toho momentalne az nad hlavu.Pokud nejsem na vode,tak makam v pristavu nebo v garazi ,ale uz se to brzy zmeni a vsechno bude nachystano podle mych predstav.

Pocasi si snami zatim dela co chce,takze ani ulovky nejsou takove jak vloni v tomto obdobi.A navic jsou tu sami novacci a velke ryby jim trhaji

nastrahy,takze momentalne prezbrojuji na tezke zbrane.

Ahoj Dědo,

díky za info a chápu to zpoždění, jako vždy jsi v jednom kole aby bylo vše OK. Tak jdu vyrábět třeba z toho bude platný pokus:) Jinak už se pomalu chystáme za tebou, tak až budeš mít čas dej mi vědět co kromě potřebných šumivých startérů máme dovézt:)

Petr

66

Ahoj Dědo, díky za info a chápu to zpoždění, jako vždy jsi v jednom kole aby bylo vše OK. Tak jdu vyrábět třeba z toho bude platný pokus:) Jinak už se pomalu chystáme za tebou, tak až budeš mít čas dej mi vědět co kromě potřebných šumivých startérů máme dovézt:) Petr 66

Ha prave mi dosly sumive multaky.Tak jsi trefil hrebik na hlavicku.Uz se na vas tesim

Osvetimanske partee se zatim moc nedari,ale dnes jedna super kocka prisla.Zitra si snad spravime chut na spolecnem vyjezdu.

Dnes jsem vyjel na Sharkovi s dalsi partou do dvoumetrovych vln a vcelku se nam zadarilo.Pekne obecnacky,desitky salatovek keleru a ja jsem si chytil prvniho letosniho kelera nad metr.

Ahoj Dedo a zdravim na Bakkan. Jsem taky jednim z vas, byl jsem tam pred 5 rokama a rad bych touto cestou pres tebe pozdravil tu particku novacku o kterych pises a jejichz fotky jsi pustil do sveta. Takze zdravim usteckoorlicaky, gratuluji k ulovkum a preju fajn rybacku a pocasi. Mejte se tam vsichni faaajn. Ahoj Mlk z Nachoda.

Ahoj , na co ti zabral ten keler?

Konecne krasne ryby. Velka gratulace.

Pet lodi v zavesu a cely den mrtve more.Ale kdo si pocka ten se docka.Kdyz se slunicko pomalu schovavalo,tak to prislo a byly I nejake metrovky .Nejvetsi 110 cm.Cestu do pristavu nam pravidelne hlida los.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!