Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2018

ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.

Odpovědět

ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.

Ahoj , na Bakkan jezdím tak klidně zavolej a rád ti poradím. Honzák 602309104

díky ozvu se po novém roce, klidné a veselé vánoce

ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.

Všemu, co ti Honzák řekne ohledně Bakkanu, můžeš  věřit. Jen s oblečením na moře ho neber moc vážně. I v létě jezdí v "jégrovkách" pod plovoucím oblekem. :o)

Všemu, co ti Honzák řekne ohledně Bakkanu, můžeš věřit. Jen s oblečením na moře ho neber moc vážně. I v létě jezdí v „jégrovkách“ pod plovoucím oblekem. :o)

Zoku když mi je zima co mam delat 😂😂😂❄️❄️❄️❄️❄️

Najdi si někoho, kdo Tě zahřeje :-)

Najdi si někoho, kdo Tě zahřeje 🙂

Budu muset. Ja tam proste mrznu v zime i v lete 😂😂😂

ale jdi...v Norsku zima není, to jsi jen špatně oblečený:-) a pak, musíš lovit a ne tam jen tak čučkovat:-))

Zdravím.V dubnu jedeme na Bakkan Wahl přes Dánsko bez trajektu.Zajímalo by mě v kolik hodin asi máme vyjet,aby jsme dojeli do cíle tak nějak za včasu?Díky za info

Zdravím.V dubnu jedeme na Bakkan Wahl přes Dánsko bez trajektu.Zajímalo by mě v kolik hodin asi máme vyjet,aby jsme dojeli do cíle tak nějak za včasu?Díky za info

ja to jezdim cca 26 -27 hodin z Prahy a to porad nekde stavim a varim kavu a griluji😂🇨🇿🇳🇴

Odkud budeš vyjíždět?

Díky za info.Vyjíždět budeme z okr.Ustí nad Orlicí

Ahoj Norci.Nejprve dik za zalozeni vlakna a preji vsem Bakkanakum dobre pocasi v nove sezone a mnoho krasnych ulovku.

Co se tyka cervencoveho terminu je to z hlediska rybareni ten nejsirsi zaber.Chytaji se vsechny druhy ryb jak na vlacku tak I na pilkr .Neni treba spekulovat s nejakymi specialnimi nastrahami,pokud nejste pruzkumnici a novatori.Rybky jsou aktivni a je to jen otazka pocasi.

Takze co se tyka vybavy,tak bych doporucoval sadu pilkru od 2 50 d0 600g s pripadnymi navazci/papriky,chobotnicky/ nebo mensi Roybayty/250-300g/ pro ty,kteri se chteji vyhnout milionum mensich keleru

Na vlacku je to na vasem uvazeni.Male pilkriky od 60-100g jigy 0d 25 do 50g gumicky dle uvazeni/ja v poslednich letech pouzivam jen Zoomky/

Ale proti gustu zadny disputat a je to na kazdem Norkovi co bude ve vode tahat.

Prijezd na Bakkan je limitovany rannim uklidem .Doporucuji prijezd naplanovat v rannich hodinach po 9,00,aby jste zbytecne necekali na dokonceni uklidu.Prvni trajekt do Brekstadu jezdi ve vsedni den cca od 7,00 a prvni trajekt od Trondheimu jeste drive.

Cesta z Malmo mi trva vetsinou cca 12 hodin,ale ja moc nedodrzuji zastavky a jedu jen s kratkymi pauzami na WC a cigarko.

Nastupuji na Bakkan okolo 1.4 2018,takze se uz na vas tesim.

Prijezd na Bakkan je limitovany rannim uklidem .Doporucuji prijezd naplanovat v rannich hodinach po 9,00,aby jste zbytecne necekali na dokonceni uklidu.Prvni trajekt do Brekstadu jezdi ve vsedni den cca od 7,00 a prvni trajekt od Trondheimu jeste drive. Cesta z Malmo mi trva vetsinou cca 12 hodin,ale ja moc nedodrzuji zastavky a jedu jen s kratkymi pauzami na WC a cigarko. Nastupuji na Bakkan okolo 1.4 2018,takze se uz na vas tesim.

Ahoj Dedo, moc se netěš, na přelomu června a července mají dorazit "borci od Macochy".

1 2 3 4 5 6 32
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!