Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2017

Konec uspesneho roku 2016 je tu.Nostalgii za letosnimi zazitky a ulovky nam zahani vyhlidka na novou a mozna jeste lepsi sezonu.Preji vsem Norkum uspesny vstup do noveho roku 2017 a spoustu novych dobrodruzstvi a krasnych ryb.

Tesim se na Vas opet na Bakkan Wahlu   -  Dedo145

Odpovědět

A at nam rybky rostou

Petře, Tobě taky hodně zdraví, štěstí, pohody, lásky a rybářských úspěchů. :D

To Dedo 145, také přeji vše nejlepší v roce 2017, pevné zdraví a hodně skvělých úlovků. Uvidíme se na Bakkanu od 20.dubna. Za 108. Už se nemůžeme dočkat.

Zasněžený Bakkan

Dedy přeji všeho nejlepšího hlavě fůru zdraví úspěchů v 2017

Už se nemohu dočkat, jak si s Dedou zase zalovíme! Do července ještě dlouhá doba. :(

Už se nemohu dočkat, jak si s Dedou zase zalovíme! Do července ještě dlouhá doba. :(

To ubehne jako voda.Ted uz jedeme z kopce a vykrmene tresky se na nas taky tesi

Pokusne vysilani z noveho tabletu __test

Ahoj

Prepustím celú chatu Drengstua pre šesť osôb v lokalite Bakkan Wahl v perfektnom termíne 2.5. – 12.5.2017. ( Partia sa mi rozdelila a polovica ide na Soroya).  Má niekto záujem?

Petr Bližík mě poslal tyto retro fotky od Benna z roku 2005, kde si krásně můžete prohlédnout, co Benn za pár let zbudoval.

Tak tak. Začiatky boli všelijaké. A stále je tam voľná Drengstua pre 6 ľudí na začiatku mája - najlepší termín. Viď správa vyššie

Ahoj všem,

my to máme dneska za 20. Na místě jsme v termínu 31.3 - 9.4. Bude tam někdo v podobný čas, s kým by jsme se mohli vidět?

Ahoj Bethowene.Já končím na Maledivách 31.3 a po krátké přípravě hned jedu na Bakkan.Pokud bude vše v pohodě tak se tam snad ještě uvidíme.

Ahoj Dedo,

už jsem ti psal před časem emailem. Tak počítám, že my dva se tam snad potkáme. Už se nám to krátí, tak jsem sondoval, jestli tam někdo tak brzo bude. 31.3. Už budeme doufám na vodě pokud bude počasí. Budu se snažit sem poslat nějaké reporty.

1 2 3 4 5 6 42
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!