Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

  • Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Příspěvky
  • #267550
    majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

    Myslím si, že jedno video i tisíc fotek nahradí. Takhle si zde žijeme. Maximální dík Dedo145!

    Nádherné video, hned je člověk duchem zpět !

     

    #267551
    majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

    A teď se připravují Halászlé. :)

    Halászlé je mňam polívčička – my ji děláme na štědrý den !

     

    #267552
    Fule Petr
    Účastník
    (8 odpovědí)

    no ještě, že jsme odjeli v uterý protože mam 9.9. taky narozeniny a chtěl jsem je oslavit doma. Ivance vše nejlepší.To video je super.

    #267558
    Fule Petr
    Účastník
    (8 odpovědí)

    dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení  a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici

     

    #267559
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici

     

     

    Je to uplne jednoduche.Nachystane filety nasolis /poradne/ a nechas 6-8 hodin odlezet v chladu.Potom je omyjes vlaznou vodou a nechas okapat.Nasledne je zalejes cistym octem a nechas v chladu nalezet 24-36 hodin /podle druhu ryb/.Jestli jsou dobre prooctovane poznas tak,ze mezi prsty stlacis filet a bez namahy jej promacknes.

    Posleze zase umyjes  ve studene vode a 3-6 hodin nechas odlezet v mleku/stahne to kyselost/.

    Opet dobre promyjes vodou a nakrajis na male kostky.Pridas nadrobno nakrajenou cibuli/primerene a podle chute/-ja davam na 1,5kg masa cca 4 velke cibule.Pridas  sterilovanou zeleninu/nejlepsi je Kunovjanka/ ze ktere slejes nalev,nadrobno nakrajene male zavarovane cibulky/tu polovicku nalevu pouzijes do salatu/nadrobno nakrajene olivy a podle chute nadrobno nakrajene kozi rohy.Pridas podle chute mlety pepr a trochu mleteho kminu,dle chute prisolis a zalejes trochou olivoveho oleje.Nechas aspon 12 hodin odlezet v lednicce a potom mnaaam.Kdo chce si muze pridat majonezu ci tatarku,ale ja tento vyrobek uzivam bez techto ingredienci.

    Tento recept byl puvodne urcen pro zpracovani cejnu,ale ja pouzivam kelery salatovky/0d 50-do 60cm /.Salat se da udelat i z makrel,ale doba octovani je o polovinu kratsi,protoze jinak se ti makrelove filety rozpadnou na kasi.Preji dobrou chut.

    #267562
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Dnes bylo neprijemne a uprsene vetrne pocasi,takze slovenska parta vyjizdela az okolo 15-te hodiny.Nic mimoradneho  nechytili .Dalsi ceska parta starych norku vyjizdi vzdy do toho nejhorsiho pocasi a kdyz se podminky lepsi,tak se doma uz susi a taky dnes nic na zverejneni neprivezli.

    Duke s Ivankou dnes byli na nakupech a vecer po 18-te hodine prece jen chteli vyjet na vodu,protoze se podminky znacne zlepsily.Jeli jsme vyzkouset melciny okolo zeleneho ostrova,protoze pro kratkost casu do setmeni se nedalo vyjet dale.

    Hned v prvnich driftech prisly zabery

     

    #267568
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    Ryby byly neobycejne aktivni .Zkusili jsme I Honzakovu melcinu,ale byly tam 2 lode z Torfride a jeden nemecky muskar/vcera pod mostem ze brehu chytil na musku 85cm lososa/takze jsme se hned stahli blize k zelenemu ostrovu.Tam to byla parada a zabery prichazely temer na kazde nahozeni.Za chvili jsme meli temer plnou bednicku krasnych polaku.Pak nam priroda pripravila nadherne ukazy,takze Duke s Ivankou jen koukali a fotili tu krasu.Ja jsem na takove ukazy zvyknuty,takze po par obrazcich jsem stale lovil a polaci brali jedna radost.

    #267570
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

    V nadherne scenerii zapadajiciho slunce jsme se vraceli do pristavu

    #267571
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

    Dědo krásně si to tam užíváte. Velká gratulace lovcům.

    #267572
    Fule Petr
    Účastník
    (8 odpovědí)

    dedo děkuji za recept hned to jdu zkusit

    #267591
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

    Včerejší západ slunce byl opravdu famózní. Když se teď koukám na fotky, tak mě to příjde jako něco umělého, vytvořeného počítačem, ale ne, fakt to takhle matka příroda včera vykouzlila.

    #267592
    cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

    V kolik tam teď zapadá slunce? Dík

    #267596
    jan_sefl
    Účastník
    (12 odpovědí)

    Slíbili jsme paní Majdě poslat jak dopadl makrelový salát dle jejího receptu…. je skvělý!!! a na ty co nezbude čekají na grilu filetky z kelerů a polaků…. ať žije Bakkan, je to tam čím dál lepší.

    #267601
    majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

    Slíbili jsme paní Majdě poslat jak dopadl makrelový salát dle jejího receptu…. je skvělý!!! a na ty co nezbude čekají na grilu filetky z kelerů a polaků…. ať žije Bakkan, je to tam čím dál lepší.

    Tak to jsem moc ráda, že se povedl a hlavně že chutná ! Zdraví Majda

     

    #267602
    majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

    dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici

    Je to uplne jednoduche.Nachystane filety nasolis /poradne/ a nechas 6-8 hodin odlezet v chladu.Potom je omyjes vlaznou vodou a nechas okapat.Nasledne je zalejes cistym octem a nechas v chladu nalezet 24-36 hodin /podle druhu ryb/.Jestli jsou dobre prooctovane poznas tak,ze mezi prsty stlacis filet a bez namahy jej promacknes. Posleze zase umyjes ve studene vode a 3-6 hodin nechas odlezet v mleku/stahne to kyselost/. Opet dobre promyjes vodou a nakrajis na male kostky.Pridas nadrobno nakrajenou cibuli/primerene a podle chute/-ja davam na 1,5kg masa cca 4 velke cibule.Pridas sterilovanou zeleninu/nejlepsi je Kunovjanka/ ze ktere slejes nalev,nadrobno nakrajene male zavarovane cibulky/tu polovicku nalevu pouzijes do salatu/nadrobno nakrajene olivy a podle chute nadrobno nakrajene kozi rohy.Pridas podle chute mlety pepr a trochu mleteho kminu,dle chute prisolis a zalejes trochou olivoveho oleje.Nechas aspon 12 hodin odlezet v lednicce a potom mnaaam.Kdo chce si muze pridat majonezu ci tatarku,ale ja tento vyrobek uzivam bez techto ingredienci. Tento recept byl puvodne urcen pro zpracovani cejnu,ale ja pouzivam kelery salatovky/0d 50-do 60cm /.Salat se da udelat i z makrel,ale doba octovani je o polovinu kratsi,protoze jinak se ti makrelove filety rozpadnou na kasi.Preji dobrou chut.

    Tak vytištěno a a jen co bude snědený makrelový salátek jdeme na tvůj- kelerový !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,246. až 1,260. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...