Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 27°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 23°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

« Předchozí 1 … 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 … 91 Další »
Duke
18.03.2016 ID: 678814

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

0
Odpovědět
majda
10.09.2016 ID: 1267550

Myslím si, že jedno video i tisíc fotek nahradí. Takhle si zde žijeme. Maximální dík Dedo145!

Nádherné video, hned je člověk duchem zpět !

 

0

Odpovědět

majda
10.09.2016 ID: 1267551

A teď se připravují Halászlé. :)
Halászlé je mňam polívčička - my ji děláme na štědrý den !

 

0

Odpovědět

Fule Petr
10.09.2016 ID: 1267552

no ještě, že jsme odjeli v uterý protože mam 9.9. taky narozeniny a chtěl jsem je oslavit doma. Ivance vše nejlepší.To video je super.

0

Odpovědět

Fule Petr
10.09.2016 ID: 1267558

dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení  a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici

 

0

Odpovědět

Dedo145
11.09.2016 ID: 1267559

dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici

 

 

Je to uplne jednoduche.Nachystane filety nasolis /poradne/ a nechas 6-8 hodin odlezet v chladu.Potom je omyjes vlaznou vodou a nechas okapat.Nasledne je zalejes cistym octem a nechas v chladu nalezet 24-36 hodin /podle druhu ryb/.Jestli jsou dobre prooctovane poznas tak,ze mezi prsty stlacis filet a bez namahy jej promacknes.

Posleze zase umyjes  ve studene vode a 3-6 hodin nechas odlezet v mleku/stahne to kyselost/.

Opet dobre promyjes vodou a nakrajis na male kostky.Pridas nadrobno nakrajenou cibuli/primerene a podle chute/-ja davam na 1,5kg masa cca 4 velke cibule.Pridas  sterilovanou zeleninu/nejlepsi je Kunovjanka/ ze ktere slejes nalev,nadrobno nakrajene male zavarovane cibulky/tu polovicku nalevu pouzijes do salatu/nadrobno nakrajene olivy a podle chute nadrobno nakrajene kozi rohy.Pridas podle chute mlety pepr a trochu mleteho kminu,dle chute prisolis a zalejes trochou olivoveho oleje.Nechas aspon 12 hodin odlezet v lednicce a potom mnaaam.Kdo chce si muze pridat majonezu ci tatarku,ale ja tento vyrobek uzivam bez techto ingredienci.

Tento recept byl puvodne urcen pro zpracovani cejnu,ale ja pouzivam kelery salatovky/0d 50-do 60cm /.Salat se da udelat i z makrel,ale doba octovani je o polovinu kratsi,protoze jinak se ti makrelove filety rozpadnou na kasi.Preji dobrou chut.

0

Odpovědět

Dedo145
11.09.2016 ID: 1267562

Dnes bylo neprijemne a uprsene vetrne pocasi,takze slovenska parta vyjizdela az okolo 15-te hodiny.Nic mimoradneho  nechytili .Dalsi ceska parta starych norku vyjizdi vzdy do toho nejhorsiho pocasi a kdyz se podminky lepsi,tak se doma uz susi a taky dnes nic na zverejneni neprivezli.

Duke s Ivankou dnes byli na nakupech a vecer po 18-te hodine prece jen chteli vyjet na vodu,protoze se podminky znacne zlepsily.Jeli jsme vyzkouset melciny okolo zeleneho ostrova,protoze pro kratkost casu do setmeni se nedalo vyjet dale.

Hned v prvnich driftech prisly zabery

 

IMG_2059-1280x934 IMG_2060-943x1280
0

Odpovědět

Dedo145
11.09.2016 ID: 1267568

Ryby byly neobycejne aktivni .Zkusili jsme I Honzakovu melcinu,ale byly tam 2 lode z Torfride a jeden nemecky muskar/vcera pod mostem ze brehu chytil na musku 85cm lososa/takze jsme se hned stahli blize k zelenemu ostrovu.Tam to byla parada a zabery prichazely temer na kazde nahozeni.Za chvili jsme meli temer plnou bednicku krasnych polaku.Pak nam priroda pripravila nadherne ukazy,takze Duke s Ivankou jen koukali a fotili tu krasu.Ja jsem na takove ukazy zvyknuty,takze po par obrazcich jsem stale lovil a polaci brali jedna radost.

IMG_2063-1280x960 IMG_2066-1280x959 IMG_2067-1280x960 IMG_2068 IMG_2070-1280x960
0

Odpovědět

Dedo145
11.09.2016 ID: 1267570

V nadherne scenerii zapadajiciho slunce jsme se vraceli do pristavu

IMG_2075-1280x959
0

Odpovědět

honzak
11.09.2016 ID: 1267571

Dědo krásně si to tam užíváte. Velká gratulace lovcům.

0

Odpovědět

Fule Petr
11.09.2016 ID: 1267572

dedo děkuji za recept hned to jdu zkusit

0

Odpovědět

Duke
11.09.2016 ID: 1267591

Včerejší západ slunce byl opravdu famózní. Když se teď koukám na fotky, tak mě to příjde jako něco umělého, vytvořeného počítačem, ale ne, fakt to takhle matka příroda včera vykouzlila.

P9100182 P9100192 P9100207 P9100208 P9100221 P9100216 P9100224 P9100238 P9100228
0

Odpovědět

cheban
11.09.2016 ID: 1267592

V kolik tam teď zapadá slunce? Dík

0

Odpovědět

jan_sefl
11.09.2016 ID: 1267596

Slíbili jsme paní Majdě poslat jak dopadl makrelový salát dle jejího receptu.... je skvělý!!! a na ty co nezbude čekají na grilu filetky z kelerů a polaků.... ať žije Bakkan, je to tam čím dál lepší.

20160911_165654-1
0

Odpovědět

majda
11.09.2016 ID: 1267601

Slíbili jsme paní Majdě poslat jak dopadl makrelový salát dle jejího receptu…. je skvělý!!! a na ty co nezbude čekají na grilu filetky z kelerů a polaků…. ať žije Bakkan, je to tam čím dál lepší.
Tak to jsem moc ráda, že se povedl a hlavně že chutná ! Zdraví Majda

 

0

Odpovědět

majda
11.09.2016 ID: 1267602

Fule Petr napsal(a):

dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici

Je to uplne jednoduche.Nachystane filety nasolis /poradne/ a nechas 6-8 hodin odlezet v chladu.Potom je omyjes vlaznou vodou a nechas okapat.Nasledne je zalejes cistym octem a nechas v chladu nalezet 24-36 hodin /podle druhu ryb/.Jestli jsou dobre prooctovane poznas tak,ze mezi prsty stlacis filet a bez namahy jej promacknes. Posleze zase umyjes ve studene vode a 3-6 hodin nechas odlezet v mleku/stahne to kyselost/. Opet dobre promyjes vodou a nakrajis na male kostky.Pridas nadrobno nakrajenou cibuli/primerene a podle chute/-ja davam na 1,5kg masa cca 4 velke cibule.Pridas sterilovanou zeleninu/nejlepsi je Kunovjanka/ ze ktere slejes nalev,nadrobno nakrajene male zavarovane cibulky/tu polovicku nalevu pouzijes do salatu/nadrobno nakrajene olivy a podle chute nadrobno nakrajene kozi rohy.Pridas podle chute mlety pepr a trochu mleteho kminu,dle chute prisolis a zalejes trochou olivoveho oleje.Nechas aspon 12 hodin odlezet v lednicce a potom mnaaam.Kdo chce si muze pridat majonezu ci tatarku,ale ja tento vyrobek uzivam bez techto ingredienci. Tento recept byl puvodne urcen pro zpracovani cejnu,ale ja pouzivam kelery salatovky/0d 50-do 60cm /.Salat se da udelat i z makrel,ale doba octovani je o polovinu kratsi,protoze jinak se ti makrelove filety rozpadnou na kasi.Preji dobrou chut.

Tak vytištěno a a jen co bude snědený makrelový salátek jdeme na tvůj- kelerový !

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 … 91 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.