Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145
- Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#267550 10.9.2016 v 13:42
Myslím si, že jedno video i tisíc fotek nahradí. Takhle si zde žijeme. Maximální dík Dedo145!
Nádherné video, hned je člověk duchem zpět !
#267551 10.9.2016 v 13:44A teď se připravují Halászlé.
Halászlé je mňam polívčička – my ji děláme na štědrý den !
#267552 10.9.2016 v 16:23no ještě, že jsme odjeli v uterý protože mam 9.9. taky narozeniny a chtěl jsem je oslavit doma. Ivance vše nejlepší.To video je super.
#267558 10.9.2016 v 22:27dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici
#267559 11.9.2016 v 1:28dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici
Je to uplne jednoduche.Nachystane filety nasolis /poradne/ a nechas 6-8 hodin odlezet v chladu.Potom je omyjes vlaznou vodou a nechas okapat.Nasledne je zalejes cistym octem a nechas v chladu nalezet 24-36 hodin /podle druhu ryb/.Jestli jsou dobre prooctovane poznas tak,ze mezi prsty stlacis filet a bez namahy jej promacknes.
Posleze zase umyjes ve studene vode a 3-6 hodin nechas odlezet v mleku/stahne to kyselost/.
Opet dobre promyjes vodou a nakrajis na male kostky.Pridas nadrobno nakrajenou cibuli/primerene a podle chute/-ja davam na 1,5kg masa cca 4 velke cibule.Pridas sterilovanou zeleninu/nejlepsi je Kunovjanka/ ze ktere slejes nalev,nadrobno nakrajene male zavarovane cibulky/tu polovicku nalevu pouzijes do salatu/nadrobno nakrajene olivy a podle chute nadrobno nakrajene kozi rohy.Pridas podle chute mlety pepr a trochu mleteho kminu,dle chute prisolis a zalejes trochou olivoveho oleje.Nechas aspon 12 hodin odlezet v lednicce a potom mnaaam.Kdo chce si muze pridat majonezu ci tatarku,ale ja tento vyrobek uzivam bez techto ingredienci.
Tento recept byl puvodne urcen pro zpracovani cejnu,ale ja pouzivam kelery salatovky/0d 50-do 60cm /.Salat se da udelat i z makrel,ale doba octovani je o polovinu kratsi,protoze jinak se ti makrelove filety rozpadnou na kasi.Preji dobrou chut.
#267562 11.9.2016 v 1:42Dnes bylo neprijemne a uprsene vetrne pocasi,takze slovenska parta vyjizdela az okolo 15-te hodiny.Nic mimoradneho nechytili .Dalsi ceska parta starych norku vyjizdi vzdy do toho nejhorsiho pocasi a kdyz se podminky lepsi,tak se doma uz susi a taky dnes nic na zverejneni neprivezli.
Duke s Ivankou dnes byli na nakupech a vecer po 18-te hodine prece jen chteli vyjet na vodu,protoze se podminky znacne zlepsily.Jeli jsme vyzkouset melciny okolo zeleneho ostrova,protoze pro kratkost casu do setmeni se nedalo vyjet dale.
Hned v prvnich driftech prisly zabery
#267568 11.9.2016 v 1:53Ryby byly neobycejne aktivni .Zkusili jsme I Honzakovu melcinu,ale byly tam 2 lode z Torfride a jeden nemecky muskar/vcera pod mostem ze brehu chytil na musku 85cm lososa/takze jsme se hned stahli blize k zelenemu ostrovu.Tam to byla parada a zabery prichazely temer na kazde nahozeni.Za chvili jsme meli temer plnou bednicku krasnych polaku.Pak nam priroda pripravila nadherne ukazy,takze Duke s Ivankou jen koukali a fotili tu krasu.Ja jsem na takove ukazy zvyknuty,takze po par obrazcich jsem stale lovil a polaci brali jedna radost.
#267570 11.9.2016 v 1:57#267571 11.9.2016 v 7:21Dědo krásně si to tam užíváte. Velká gratulace lovcům.
#267572 11.9.2016 v 9:48dedo děkuji za recept hned to jdu zkusit
#267591 11.9.2016 v 11:14#267592 11.9.2016 v 11:24V kolik tam teď zapadá slunce? Dík
#267596 11.9.2016 v 17:05#267601 11.9.2016 v 19:22Slíbili jsme paní Majdě poslat jak dopadl makrelový salát dle jejího receptu…. je skvělý!!! a na ty co nezbude čekají na grilu filetky z kelerů a polaků…. ať žije Bakkan, je to tam čím dál lepší.
Tak to jsem moc ráda, že se povedl a hlavně že chutná ! Zdraví Majda
#267602 11.9.2016 v 19:26dedo hod sem ten recept na pepřenky kamarád se za 14 dní žení a pojal to formou mejdanu tak bych je rád skusil udělat na rano po opici
Je to uplne jednoduche.Nachystane filety nasolis /poradne/ a nechas 6-8 hodin odlezet v chladu.Potom je omyjes vlaznou vodou a nechas okapat.Nasledne je zalejes cistym octem a nechas v chladu nalezet 24-36 hodin /podle druhu ryb/.Jestli jsou dobre prooctovane poznas tak,ze mezi prsty stlacis filet a bez namahy jej promacknes. Posleze zase umyjes ve studene vode a 3-6 hodin nechas odlezet v mleku/stahne to kyselost/. Opet dobre promyjes vodou a nakrajis na male kostky.Pridas nadrobno nakrajenou cibuli/primerene a podle chute/-ja davam na 1,5kg masa cca 4 velke cibule.Pridas sterilovanou zeleninu/nejlepsi je Kunovjanka/ ze ktere slejes nalev,nadrobno nakrajene male zavarovane cibulky/tu polovicku nalevu pouzijes do salatu/nadrobno nakrajene olivy a podle chute nadrobno nakrajene kozi rohy.Pridas podle chute mlety pepr a trochu mleteho kminu,dle chute prisolis a zalejes trochou olivoveho oleje.Nechas aspon 12 hodin odlezet v lednicce a potom mnaaam.Kdo chce si muze pridat majonezu ci tatarku,ale ja tento vyrobek uzivam bez techto ingredienci. Tento recept byl puvodne urcen pro zpracovani cejnu,ale ja pouzivam kelery salatovky/0d 50-do 60cm /.Salat se da udelat i z makrel,ale doba octovani je o polovinu kratsi,protoze jinak se ti makrelove filety rozpadnou na kasi.Preji dobrou chut.
Tak vytištěno a a jen co bude snědený makrelový salátek jdeme na tvůj- kelerový !
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145