Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,231. až 1,245. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Polední klid končí, začinají njíždět. 😀

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Ivančin rozchytávací polak.

majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Přesně jak píše Dedo. Na vodu se vyjet nedalo, ale jeho alternativní program neměl chybu. Dneska to snad bude lepší co se ryboovu týče. Za chvilku vyjíždíme na vodu.

Nádherné fotečky .

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dane pekne si uzivate

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak po půl dni stráveném na Melsteinu se nějaké výsledky zadařily…

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Duke je znamy svou skromnosti a tak jej jeste doplnim.Vyjeli jsme az v poledne a tak jsme trefili zrovna poledni klid na Melsteinskych lovistich.Sem tam zaber a byla to vylozene nuda a zkouska trpelivosti.Ryby zacaly kousat az okolo ctvrte hodiny a pak se to rozbehlo jako na dratku.Temer kazde nahozeni zaber a krasne souboje s polaky nam zdvihaly adrenalin.Za 2 hodinky jsme meli 20 polaku a to nepocitam male kusy,ktere jsme pousteli.Duke mimo toho jeste polovinu casu nechytal,protoze se snazil zdokumentovat moje a Ivanciny souboje podvodni kamerou.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Krasny 10 kg dors slovenske party prochazkovcu prisel pri lovu makrel,na ktere se dnes zamerili.Bohuzel dalsi fotky se nekonaly,protoze vse bylo nafoceno jen na telefon,ze ktereho se obrazky nedaly stahnout ani pres Bluetooth a ani odelsat mailem.Pri exkluzivni veceri mi vsak slibili,ze se od zitrka polepsi.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Bohuzel se Prochazkovci nepolepsili.Rano se nejezdilo kvuli vetru,v poledne kvuli desti a tak jsme spolecne vyrazeli na vodu az okolo 15,00.Tedy vsichni ostatni a my az v 16,00.Nasmeroval jsem Prochazkovce na jizni stranu Melsteinu s tim,ze se tam sejdeme.Kdyz jsme tam prijeli tak byly vsechny lode na vicemene spravnych mistech a tak jsem  s Dukem a Ivankou zacal drift na 45-ce bez toho,ze bych ostatni lode usmernoval.Salatovky byly na svych pozicich,takze vylov zacal okamzite.Protoze jsme se ale dohodli,ze jdeme na velke ryby,tak jsem moji posadce zrusil papriky a protoze meli jen vlacaky,tak dostali pilkry od 250 do 350g.Hned v druhem driftu po vytezeni nekolika salatovek to prislo.Nase dnesni oslavenkyne/krasny datum narozenin 9.9/ zaprahla velko rybu.Sama si s ni na vlacacku z 55m hloubky poradila a vyklubal se z toho dorsak 103 cm a 10kg

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem spoustel dolu 600g pilkr s ober paprikami abych mohl hlasit v jake hloubce se nachazi obrovska hejna keleru a moji spolujezdci zase spousteli dolu samotne pilkry.

Tento system se nam osvedcil a Duke dostal taky krasnou obeccnacku pod hejnem keleru.Ja jsem pri paseni kelirku nachytanych ve sloupci vyloupnul taky pekneho dorsaka.Ale Poseidon dopral nasi oslavenkyni dalsi zazitek ve forme dalsi metrovky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kluci slovenski bohuzel nefotili ani jednu z cca 400 ryb,ktere chytili,ale mam novy slib,ze se polepsi.Vecer se nesl v duchu oslav narozenin a prvnich metrovek v zivote Ivanky .Samozrejmne,ze jsem ji zagratuloval  s tim nejlepsim co se u mne naslo a uzili jsme si opet krabich pochoutek a uzenych makrel.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A tu je dnesni oslavenkyne se svymi zivotnimi ulovky

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Velka gratulace Ivance. Kurna Dane chytej neco.😀😀😀😀😀

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Velka gratulace Ivance. Kurna Dane chytej neco.😀😀😀😀😀

No já sem spíš od likvidace zásob piva. Zdá se letos. Ale mám to štěstí, že mě bednu filet nachytá žena. 😀

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Myslím si, že jedno video i tisíc fotek nahradí. Takhle si zde žijeme. Maximální dík Dedo145!

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

A teď se připravují Halászlé. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,231. až 1,245. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...